Θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση ότι η «έφυγε» από την ζωή η ηθοποιός και τραγουδίστρια Καίτη Θεοχάρη.

Η Καίτη Θεοχάρη «έφυγε» από τη ζωή τον Ιούλιο, αλλά η θλιβερή είδηση έγινε τώρα γνωστή.

Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ ανέφερε μέσω δημοσίευσης στο Facebook: «Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα από την ανιψιά της @dinavacalo πως έφυγε από την ζωή τον περασμένο Ιούλιο μια πολύ ευαίσθητη και πανέμορφη ηθοποιός που ξεκίνησε θριαμβεύτρια από τα καλλιστεία του ’65 , κι άφησε το στίγμα της στον κινηματογράφο και στο βινύλιο ως τραγουδίστρια.

Η Καίτη Θεοχάρη στην ταινία ΤΡΟΎΜΠΑ 67 του Γρηγορίου ερμηνεύει ένα σπάνιας ομορφιάς τραγούδι του Μάνου Λοΐζου, που ευτυχώς γλύτωσε από την λογοκρισία της Χούντας στην ταινία, γιατί ως δίσκος με την Μαρινέλλα απαγορεύτηκε. Μάλιστα στην ταινία πρωταγωνιστεί πλάι στον Φούντα, με δεύτερο γυναικείο όνομα την Μπέτυ Αρβανίτη. Αξίζει να την ακούσετε και να την θυμηθείτε. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ».

Ποια ήταν η Καίτη Θεοχάρη

Η Καίτη Θεοχάρη γεννήθηκε στην Ξάνθη και ξεκίνησε την καριέρα της στον κινηματογράφο στα μέσα της δεκαετίας του ‘60. Πρωτοεμφανίστηκε στην ταινία «Καημοί στη φτωχογειτονιά», σε σκηνοθεσία της Ρένας Γαλάνη, με το όνομα Καίτη Χλόη.

Την επόμενη χρονιά άρχισε να χρησιμοποιεί το πραγματικό της όνομα, κάνοντας την αρχή με την κωμωδία «Ο αδελφός μου ο τρελάρας». Ο πιο σημαντικός ρόλος της θεωρείται εκείνος στην ταινία «Τρούμπα ‘67», σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Γρηγορίου, δίπλα στον Γιώργο Φούντα.

Η τελευταία ταινία στην οποία εμφανίστηκε ήταν το φιλμ «Ερωτικές στιγμές», του Γιάννη Κοκκόλη, το 1972. Στη συνέχεια έπαιξε στην τηλεοπτική σειρά «Η γειτονιά μας» και μετά έκανε στροφή στο τραγούδι.

Το 1983 κυκλοφόρησε τον δίσκο «Κι Είχα Τόσα Πολλά Να Σου Δώσω», σε στίχους του Σπύρου Γιατρά και μουσική του Αλέκου Χρυσοβέργη.

Τη δεκαετία του ‘80 επέστρεψε στην υποκριτική, παίζοντας σε τρεις βιντεοταινίες.

 

Διαβάστε ακόμη: