Η Καίτη Γαρμπή αναρτά συχνά φωτογραφίες με τον σύζυγό της, Διονύση Σχοινά, ή τον γιο τους, Δημήτρη, αλλά σπάνια ποζάρει και με τους δυο μαζί.

Η οικογένεια βρίσκεται στην Κρήτη για τις συναυλίες της τραγουδίστριας και του Δημήτρη Σχοινά που τη συνοδεύει τα τελευταία χρόνια στις εμφανίσεις της.

Αν και ολοκλήρωσαν τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις στο νησί, έμειναν μια μέρα παραπάνω για να ξεκουραστούν, την ίδια ώρα που η Καίτη Γαρμπή αναρρώνει από μια σύντομη περιπέτεια με την υγεία της.

«Γεια σου χαρά σου πανέμορφη Κρήτη! Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας για γρήγορη ανάρρωση. Είμαι πολύ καλύτερα, μείναμε μια μέρα ακόμα στο όμορφο Ηράκλειο και ξεκουραστήκαμε!» γράφει.

Η τραγουδίστρια αντιμέτωπισε μία περιπέτεια με την υγεία της, κατά τη διάρκεια της περιοδείας της. Η τραγουδίστρια ενώ είχε προγραμματισμένη συναυλία στην Κρήτη ανέβασε υψηλό πυρετό, αλλά προτίμησε να μην ακυρώσει την εμφάνισή της στο Ηράκλειο.

Όταν η συναυλία ολοκληρώθηκε η Καίτη Γαρμπή δημοσίευσε μία selfie φωτογραφία της και ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές της, που δεν ήταν διαθέσιμη να τους δει μετά το τέλος της εμφάνισής της.

Διαβάστε ακόμη: