Χαμός γίνεται στο Νησί με τη μεταγραφή του Μόισες Καϊσέδο! Αργά χθες το βράδυ τα διεθνή ΜΜΕ μιλούσαν για την μεταγραφή του καλοκαιριού στην Premier League. Η Λίβερπουλ τίναξε την μπάνκα στον αέρα και με 127 εκατομμύρια ευρώ έδωσε τα… χέρια με τη διοίκηση της Μπράιτον για την αγορά των δικαιωμάτων του Μόισες Καϊσέδο.

Ο αστέρας από τον Ισημερινό είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα του φετινού καλοκαιριού στο Νησί καθώς πέραν της Λίβερπουλ απασχόλησε – και όπως φαίνεται απασχολεί – κι άλλα μεγαθήρια της Premier League.

Σημερινό ρεπορτάζ του Ιταλού δημοσιογράφου, Φαμπρίτσιο Ρομάνο έρχεται να βάλει… φωτιά στα σχέδια της Λίβερπουλ. Σύμφωνα με αυτό ο Μόισες Καϊσέδο απορρίπτει την πρόταση των «Κόκκινων». Δεν επιθυμεί να παίξει για τον Γιούργκεν Κλοπ. Ο Ρομάνο αναφέρει πως ο άσσος από τον Ισημερινό έχει δώσει τα χέρια με τη διοίκηση της Τσέλσι και αυτό δεν αλλάζει.

Όπως αναφέρεται ο παίκτης έχει δώσει τον λόγο του στην Τσέλσι από τα τέλη του περασμένη Μάη. Οι Λονδρέζοι τώρα ετοιμάζονται για τη ρελάνς. Θέλουν να ματσάρουν την πρόταση της Λίβερπουλ και να δώσουν κάτι παραπάνω για να αποσπάσουν αυτοί το «ναι» της Μπράιτον. Ο 21χρονος είναι ο μεγάλος πόθος του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Ο Αργεντινός θέλει όσο τίποτα να τον τοποθετήσει δίπλα στον εξίσου ταλαντούχο Έντσο Φερνάντες και μαζί να δημιουργήσουν ένα εξαιρετικό δίδυμο στα χαφ.

Διαβάστε ακόμη: