Η γνωστή παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου δεν βγήκε σήμερα στην εκπομπή της καθώς μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο τα ξημερώματα.

Ειδικότερα, ανησυχία προκλήθηκε σήμερα, όταν έγινε γνωστό ότι η Κατερίνα Καινούργιου εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο στις 25 Ιουνίου στις 04:30 το πρωί.

Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε και μια φωτογραφία από το κρεβάτι όπου νοσηλεύεται. Όπως έγινε γνωστό, η παρουσιάστρια εμφάνισε έντονη δύσπνοια.

Μετά τις απαραίτητες πρώτες εξετάσεις, οι γιατροί έκριναν απαραίτητο να γίνει εισαγωγή. Η Κατερίνα Καινούργιου λόγω της αδιαθεσίας της ήταν εκτός «Ευτυχείτε».

Μεταγραφή στον Alpha για την Κατερίνα Καινούργιου

Το μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο

Ο συνεργάτης της, Γρηγόρης Γκουντάρας είπε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής, «Ευτυχείτε»:
«Είμαστε εδώ, είναι η τελευταία Παρασκευή του Ιουνίου και είναι μία δύσκολη Παρασκευή γιατί δεν είναι εδώ η Κατερίνα. Η Κατερίνα αισθάνθηκε μία αδιαθεσία, πήγε στο νοσοκομείο και οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να γίνει εισαγωγή για να κάνει μία σειρά εξετάσεων… Πήγε στις 04:30 στο νοσοκομείο. Μιλήσαμε, είναι καλά».

Η ίδια η παρουσιάστρια πριν από μερικές ώρες ανέβασε μια φωτογραφία στο επίσημο και προσωπικό προφίλ της στο Ιnstagram της μέσα από το νοσοκομείο ευχαριστώντας τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης που δέχεται από το πρωί.

«Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας. θα ακολουθήσω μια διαδικασία προληπτικών εξετάσεων. Στείλτε μου τη θετική σας ενέργεια».

Ακολουθεί η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου:

Είναι παρουσιάστρια στο OPEN εδώ και χρόνια

Σημειώνεται πως η εντυπωσιακή Κατερίνα Καινούργιου είναι στο… τιμόνι της εκπομπής «Ευτυχείτε» εδώ και τρία χρόνια. Μετά την πώληση του σταθμού και την μετονομασία σε Open TV ανανέωσε την συνεργασία της με τον τηλεοπτικό σταθμό και πάλι για την πρωινή ζώνη.

Από τις 25 Οκτωβρίου του 2018 λοιπόν, μέχρι σήμερα, παρουσιάζει την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή «Ευτυχείτε». Επιπλέον, το 2018 έκανε μία guest εμφάνιση στην κωμική σειρά «Για Πάντα Παιδιά» υποδυόμενη τον εαυτό της. Στις 5 Μαΐου του 2020, ανανέωσε τη συνεργασία της με τον τηλεοπτικό σταθμό Open TV για την εκπομπή «Ευτυχείτε» για δύο ακόμη τηλεοπτικές σεζόν μέχρι και το 2022.

Ωστόσο, μεταγραφή – βόμβα φαίνεται πως είναι στα σκαριά, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της RealLife, η Κατερίνα Καινούργιου βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Alpha. Σε αυτή την περίπτωση θα μιλάμε για επιστροφή της παρουσιάστριας στο κανάλι μετά από 5 χρόνια. Όπως διαβάζουμε μάλιστα, ο Alpha προτίθεται να σπάσει το συμβόλαιο της Κατερίνας Καινούργιου με το Open με στόχο να την εντάξει στο δυναμικό του.