Η πρωταγωνίστρια του «Toddlers and Tiaras», Kailia Posey, έβαλε τέλος στη ζωή της σε ηλικία μόλις 16 ετών, σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειάς της.

Η Kailia Posey εμφανιζόταν, όταν ήταν παιδί, στη ριάλιτι εκπομπή «Toddlers & Tiaras» του TLC, που παιζόταν από το 2009 μέχρι το 2013 και συμμετείχαν οικογένειες που προετοίμαζαν τα παιδιά τους να διαγωνιστούν σε καλλιστεία.

Είχε εμφανιστεί στην εκπομπή το 2012, όταν ήταν μόλις 5 ετών, ενώ μια σκηνή ενός επεισοδίου – στην οποία χαμογελάει – έγινε ένα από τα πιο δημοφιλή GIF στο διαδίκτυο.

Παρέμεινε στους διαγωνισμούς ομορφιάς και ως έφηβη, ενώ τον Ιανουάριο είχε ανακοινώσει πως σκοπεύει να διαγωνιστεί ως Miss Washington Teen USA.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη kailia (@kailiaposey)

Η οικογένεια της Kailia Posey δήλωσε στο TMZ: «Παρόλο που ήταν μια επιτυχημένη έφηβη με λαμπρό μέλλον μπροστά της, δυστυχώς σε μια στιγμή παρόρμησης, πήρε την τραγική απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή της».

Η μητέρα της μέσα από ανάρτησή της στο Facebook έγραψε: «Δεν έχω λόγια ή σκέψεις. Ένα πανέμορφο κοριτσάκι έφυγε. Σας παρακαλούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας καθώς θρηνούμε την απώλεια της Kailia. Το μωρό μου για πάντα».

Η μητέρα του αδικοχαμένου κοριτσιού αρχικά δεν είχε αποκαλύψει λεπτομέρειες για την αιτία θανάτου της κόρης της και οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι η 16χρονη είχε εμπλακεί σε τροχαίο δυστύχημα στο Λας Βέγκας.

Η οικογένειά της δημιούργησε έναν οργανισμό το «Whatcom Community Foundation» στο όνομά της με στόχο την παροχή πόρων για παιδιά που αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα.

Kailia Posey: Αυτοκτόνησε η 16χρονη πρωταγωνίστρια του «Toddlers and Tiaras»

Οι φίλοι της Kailia κατέκλυσαν με μηνύματα τα social media της 16χρονης, εκφράζοντας την θλίψη τους για τον θάνατό της.

«Δεν το πιστεύω ότι συνέβη κάτι τέτοιο. Προσεύχομαι να το ξεπεράσετε, Ήταν πάντα τόσο ευγενική με όλους μας», έγραψε ο Kadan Bart Rockett, διαγωνιζόμενος του America’s Got Talent.

«Το ποδόσφαιρο μαζί σου έγινε πλέον μια πολύτιμη ανάμνηση. Ο Παράδεισος κέρδισε έναν ακόμη άγγελο», πρόσθεσε ένας άλλος χρήστης.