Νέα στοιχεία συμπληρώνουν τον φάκελο της υπόθεσης της αποπλάνησης του 13χρονου από την 36χρονη καθηγήτρια του με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί από την αστυνομία να φέρνει τη φιλόλογο σε δύσκολη θέση.

Σύμφωνα με το Mega, στη δικογραφία που σχημάτισαν οι αστυνομικοί περιγράφονται οι πιέσεις και η στρατηγική της εκπαιδευτικού με στόχο να δέσει κοντά της τον μαθητή και να αποπροσανατολίσει τους γονείς του.

Όπως αναφέρεουν οι αστυνομικοί «προκειμένου να ικανοποιήσει τη γενετήσια ορμή της, προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις ακόμα και κατά την παράδοση του μαθήματος στον 13χρονο στο χώρο του σπιτιού του».

Στη δικογραφία υπογραμμίζεται ότι η 35χρονη παρότρυνε τον ανήλικο συστηματικά να λέει ψέματα στους γονείς του για να συναντιούνται και πως η ίδια συνέχιζε επίμονα να τον αναζητά στο τηλέφωνο ακόμα και όταν η μητέρα του μαθητή έμαθε για την παράνομη σχέση τους.

Για τη μεταξύ τους επικοινωνία χρησιμοποιούσαν το Instagram όπου είχαν συνομιλίες με πρόστυχο σεξουαλικό περιεχόμενο. Επίσης στην ίδια εφαρμογή βρέθηκαν και γυμνές φωτογραφίες τους, κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης σε θεματικό ξενοδοχείο της Αθήνας

Η Αποκάλυψη

Ο κλοιός γύρω από την καθηγήτρια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, άρχισε να σφίγγει πριν από δύο μήνες. Σε ένα από τα ραντεβού, ο 13χρονος φέρεται να της αποκάλυψε τις πρώτες ερωτήσεις της μητέρας του, για τον τρόπο που την έβλεπε. Ο ανήλικος αρνήθηκε τα πάντα, αλλά από τότε όπως φαίνεται, οι γονείς του άρχισαν να έχουν στραμμένη την προσοχή τους στη εκπαιδευτικό που πλήρωναν.

Όλα αποκαλύφθηκαν όταν ο 13χρονος ξέχασε ανοιχτό το προφίλ του στο Instagram και η μητέρα του είδε τους διαλόγους και τις φωτογραφίες.

Σε κάποια από τα μηνύματα η καθηγήτρια ορκιζόταν αιώνια πίστη και έκανε λόγο ακόμα και για αποκατάσταση μόλις ο 13χρονος ενηλικιωνόταν. Του ζητούσε όμως να μην πει τίποτα για τη σχέση τους σε κανέναν.

Η καθηγήτρια βρίσκεται αντιμέτωπη με βαρύτατες ποινές με βάση το νέο ποινικό κώδικα, αφού τόσο για το αδίκημα της αποπλάνησης ανηλίκου, όσο και για εκείνο της κατάχρησης σε ασέλγεια προβλέπονται ποινές που φτάνουν τα 10 χρόνια.

Τον γνώριζε από 7 ετών
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του Mega, η καθηγήτρια γνώριζε τον ανήλικο από τότε που ήταν μόλις επτά ετών, όταν ως δασκάλου χορού, του παρέδιδε μαθήματα όταν πήγαινε Α’ Δημοτικού.

Εκεί δημιουργήθηκε και μια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ της καθηγήτριας και των γονιών. Γι αυτό και όταν το παιδί μεγάλωσε την εμπιστεύτηκαν για να κάνει στον γιό τους ιδιαίτερα μαθήματα.

Αυτό που προκαλεί ερωτήματα στις Αρχές είναι, πώς ένας ανήλικος πήγαινε με την καθηγήτρια σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής χωρίς κανένας να υπεύθυνος να ρωτήσει πού πηγαίνει ο μικρός.