Με αναφορές στην συμβολή της Νέας Δημοκρατίας για την ένταξη της χώρας στην ΕΕ και την παραμονή της σε αυτή όταν κάποιοι έπαιξαν το 2015 την τύχη της χώρας στα ζάρια ξεκίνησε την ομιλία του στο Άργος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκη σε συγκέντρωση πολιτών στο Άργος.

«H Ελλάδα του 2024 δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα του 2019. Η χώρα μας παίζει πια έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ευρώπη. Δείτε τι πετύχαμε με το Ταμείο Ανάκαμψης . Με την μεταναστευτική πολιτική που έφερε την Ευρώπη στα σύνορα της Ελλάδας. Στη στήριξη των αγροτών μας παρά τις υπερβολικές απαιτήσεις που βάζουν πολλοί στις Βρυξέλλες…»

Η  ομιλία του

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε επίσης στην επιστολή που απέστειλε στην ΕΕ μαζί με τον Τουσκ με την οποία ζητά κοινή ευρωπαϊκή χρηματοδότηση για για την αντιπυραυλική ασπίδα στην Ευρώπη. Αναρωτιέμαι ποια είναι η πολιτική δύναμη που μπορεί να διαπραγματευτεί τέτοιες πρωτοβουλίες είπε και πρόσθεσε « μόνο η ΝΔ μπορεί να το κάνει».

«Η κυβερνησιμότητα κρίθηκε στις εκλογές του Ιουνίου. Ωστόσο οι εκλογές θα βγουν πολιτικά συμπεράσματα. Η αντιπολίτευση ζητά να στείλουν μηνυμα οι πολίτες. Εμείς ζητούμε να στείλουν μήνυμα σταθερότητας» ανέφερε επίσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Θέλω το βράδυ των εκλογών να είναι σαφές ότι η κυβέρνηση εξακολουθεί να διαθέτει μια μεγάλη πολιτική νομιμοποίηση σημείωσε και κάλεσε τους πολίτες να εμπιστευτούν και πάλι τη ΝΔ. Πρέπει να αποκρούσουμε την τοξικοτητα και απολιτίκ λάιφ στάιλ της αντιπολίτευσης. Δεν μας αξίζει αυτό το επίπεδο πολιτικού διαλόγου. Εμείς θα επιμείνουμε να μιλάμε για τα ουσιαστικά ζητήματα» ανέφερε.