search

LIFESTYLE

Justin Bieber για H&M: σκουπίδια τα ρούχα που δημιούργησαν χωρίς την έγκρισή μου

«Τα εμπορεύματα της H&M που φτιάχτηκαν για μένα είναι σκουπίδια και δεν τα ενέκρινα», έγραψε ο τραγουδιστής σε ένα story στο Instagram.

bieberH&M

Η H&M ανακοίνωσε ότι δεν θα πουλά πλέον μια σειρά προϊόντων με την επωνυμία του Justin Bieber, αφού ο μουσικός είπε στους θαυμαστές ότι δεν «εγκρίνει» τα ρούχα που φέρουν το όνομά του και προσομοιάζουν το στύλ του.

«Τα εμπορεύματα της H&M που φτιάχτηκαν για μένα είναι σκουπίδια και δεν τα ενέκρινα», έγραψε ο τραγουδιστής σε ένα story στο Instagram νωρίτερα αυτή την εβδμάδα. «Μην τα αγοράσετε».

Η H&M ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι θα αφαιρέσει τη σειρά ρούχων από τα καταστήματά της και τον ιστότοπό της σε ένδειξη «σεβασμού» προς τον Bieber.

Η εταιρεία αρνήθηκε επίσης τους ισχυρισμούς ότι δεν ζήτησε την έγκρισή του.

«Η H&M έχει ακολουθήσει όλες τις κατάλληλες διαδικασίες έγκρισης, όπως κάναμε σε αυτήν την περίπτωση, αλλά από σεβασμό στη συνεργασία και τον Justin Bieber, αφαιρέσαμε τα ρούχα από τα σημεία πώλησης», ανέφερε η εταιρεία σε σχετική της δήλωση.

Ένας εκπρόσωπος της H&M είπε στο CNBC ότι έβγαλε όλα τα είδη από τη σειρά, συμπεριλαμβανομένων των μπλουζών και των hoodies.

Η συλλογή περιελάμβανε επίσης τσάντες και αξεσουάρ τηλεφώνου, σύμφωνα με διάφορα μέσα ενημέρωσης.

Πολλά από τα προϊόντα περιείχαν τον ίδιο τον Bieber ή στίχους σε τραγούδια όπως το “Ghost” από το άλμπουμ του 2021 “Justice”.

Από το μεσημέρι της Τετάρτης, μια αναζήτηση του ονόματος του Bieber στον ιστότοπο της H&M δεν επιστρέφει προϊόντα.

Διαβάστε ακόμη: