Ο σκηνοθέτης του «Joker: Folie à Deux», Τοντ Φίλιπς, αποκάλυψε τον λόγο που έκοψε τη διάσημη σκηνή όπου η Lady Gaga φιλάει μια γυναίκα στη ταινία.

Σε φωτογραφίες παπαράτσι από τα γυρίσματα του sequel, η τραγουδίστρια και ηθοποιός εθεάθη να φιλάει μία κομπάρσα αλλά η σκηνή δεν συμπεριλήφθηκε τελικά στην τελική εκδοχή της ταινίας.

Σε συνέντευξή του στο Entertainment Weekly, ο σκηνοθέτης εξληγησε τον λόγο που επέλεξε να αφαιρέσει τη συγκεκριμένη σκηνή από το φιλμ. Η εν λόγω σκηνή θα έπαιζε λίγο πριν από μία από τις εμφανίσεις του Άρθουρ Φλεκ (Χοακίν Φίνιξ) στο δικαστήριο.

Το φιλί της Lady Gaga

Στην τελική εκδοχή του Folie à Deux, η Λι (Lady Gaga), έχοντας αποφυλακιστεί από το Άρκαμ, πηγαίνει στο δικαστήριο για να υποστηρίξει τον αγαπημένο της. Ανεβαίνοντας τις σκάλες, κάνει μια χορευτική κίνηση πριν μπει στο κτίριο. Η αρχική σκηνή έδειχνε τη Λι να περνάει από μια ομάδα διαδηλωτών που έχουν μαζευτεί στα σκαλιά και να δίνει ένα φιλί σε μια γυναίκα μέσα στο πλήθος.

«Είχε διάλογο και ξαφνικά ήθελα να είναι περισσότερο μια στιγμή με μουσική και ατμόσφαιρα. Για να παίξει αυτή η στιγμή, χρειαζόταν διάλογο από πίσω. Δηλαδή, η γυναίκα είπε κάτι, και μετά η Gaga σταμάτησε και έκανε αυτό το πράγμα, και κάπως μπήκε στη μέση της στιγμής», είπε ο Φίλιπς στο Entertainment Weekly.

Το άγχος του Φίνιξ

Ο σκηνοθέτης θυμήθηκε επίσης πόσο αγχωμένος ήταν ο Φίνιξ που τραγουδούσε ζωντανά στο πλατό με τη βραβευμένη με Όσκαρ και Grammy συμπρωταγωνίστριά του για τις μουσικές σκηνές του «Folie à Deux». Ο Φίλιπς είχε δηλώσει στο EW ότι ο Φίνιξ «αρρώσταινε κάθε μέρα» για να πετύχει τις ερμηνείες και τις χορογραφίες στην ταινία και ότι ο ίδιος και η Gaga αντάλλασσαν σημειώσεις ο ένας για την τέχνη του άλλου.

Διαβάστε ακόμη: