Το σούπερ σέξυ πρώην αγγελάκι της Victoria’s Secret για ακόμη ένα καλοκαίρι ψήφισε Μύκονο για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Και επειδή ως γνωστόν στις διακοπές οι ατασθαλίες στο φαγητό επιτρέπονται, η καλλονή από την Βραζιλία είπε να κάνει μία. Έτσι πήρε τον καλό της Kevin Trapp και πήγαν για κρέπα στην Χώρα.

Η 37χρονη καλλονή από τη Βραζιλία και πρώην αγγελάκι της Victoria’s Secret επέλεξε για ακόμα ένα καλοκαίρι τη Μύκονο για τις καλοκαιρινές της διακοπές, έχοντας παρέα τον 31χρονο σύντροφό της Kevin Trapp.

Το διάσημο μοντέλο έκανε γνωστή την παρουσία της στο κυκλαδίτικο νησί με αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ενώ μάλιστα σε μία από αυτές σχολίασε: «Τόσο χαρούμενη που επέστρεψα στο αγαπημένο μου νησί».

Σε βίντεο που ανέβασε από το όμορφο νησί, έκανε για ακόμα μια φορά το θερμόμετρο να χτυπήσει κόκκινο με τον sexy χορό της. Ακολουθεί το insta story της, στο οποίο το καλλίγραμμο μοντέλο λικνίζεται, φορώντας μόνο το μπικίνι της και δείχνοντάς μας την υπέροχη σιλουέτα της.

«Μάγεψε» τις Κάννες με την εμφάνισή της

Η Izabel Goulart βρέθηκε στις Κάννες πριν λίγες μέρες, όπου διεξάγεται το Φεστιβάλ Κινηματογράφου και κατάφερε με μία ακόμη εμφάνισή της να μαγνητίσει τα βλέμματα όλων!

Η Βραζιλιάνα καλλονή έκανε τα φλας να πάρουν φωτιά στο κόκκινο χαλί, με τους φωτογράφους να της ζητούν να πάρει διάφορες πόζες για να αναδείξουν την ομορφιά της και στη συνέχεια παρακολούθησε την πρεμιέρα της ταινίας «Benedetta»,.

Η μελαχρινή καλλονή επέλεξε μία δημιουργία του οίκου Etro, την οποία συνδύασε με κοσμήματα Chopard και ασημένια πέδιλα του οίκου Giuseppe Zanotti’s. Το μακιγιάζ της ήταν σε ανοιχτούς τόνους, ενώ είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε κοτσίδα.

Το υπέροχο λευκό φόρεμά ήταν υπερπαραγωγή, καθώς είχε πάνω του ραμμένα μικρά κρύσταλλα, τα οποία αναδείκνυαν υπέροχα το καλλίγραμμο κορμί της.