Η Ήβη Αδάμου και η Άννα Βίσση «συναντήθηκαν» πάνω στη σκηνή στην Αλεξανδρούπολη και τραγούδησαν στα κυπριακά.

Αυτή την περίοδο, η τραγουδίστρια και μουσικός η οποία ξεκίνησε να τραγουδά επαγγελματικά το 1973 όταν μετακόμισε στην Ελλάδα, πραγματοποιεί περιοδεία με διάφορες εμφανίσεις σε Ελλάδα και Κύπρο.

Στην Αλεξανδρούπολη λοιπόν, έκανε στάση το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, όπου μεταξύ των θαμώνων στη συναυλία, ήταν και η Ήβη Αδάμου, η οποία μένει εκεί με την οικογένειά της.

Μάλιστα, η Άννα Βίσση όταν αντιλήφθηκε την παρουσία της νεαρής Κύπριας τραγουδίστριας στο κοινό, την ανέβασε στη σκηνή και τραγούδησαν παρέα, στα κυπριακά.

 

Πάντως, η Ήβη Αδάμου ανέβασε και σχετικό φωτογραφικό υλικό στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram, γράφοντας το εξής: «Άννα, σε αγαπώ πάντα», ενθουσιάζοντας τους ακολούθους της.

Λίγα λόγια για την Ήβη Αδάμου

Σημειώνεται πως η Ήβη Αδάμου έγινε γνωστή το 2009 μέσα από το ελληνικό μουσικό σόου «The X-Factor 2» του ANT1. Το 2012, εκπροσώπησε την Κύπρο στη Eurovision, με το τραγούδι «La La Love», κατακτώντας την 16η θέση και ανήκει στο δυναμικό της Panik Records.

Γεννήθηκε στις 24 Νοεμβρίου 1993 στην Αγία Νάπα, όπου και μεγάλωσε. Ο πατέρας της, Αδάμος, είναι Κύπριος, ενώ η μητέρα της, Μαριάννα, κατάγεται από τη Βουλγαρία. Έχει δύο αδελφές, τη Δέσποινα και την Κλεοπάτρα. Από πολύ μικρή ηλικία άρχισε να ασχολείται με τη μουσική, κάνοντας μαθήματα θεωρίας, τραγουδιού και πιάνου.

Σε ηλικία εννέα ετών, συμμετείχε σε έναν κυπριακό διαγωνισμό τραγουδιού όπου κέρδισε την πρώτη θέση. Στα 16 της χρόνια, πέρασε από auditions για τη δεύτερη σεζόν της ελληνικής εκδοχής του show «The X-Factor», καταφέρνοντας να περάσει στα live shows, με την ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους.

Από το 2014, έχει σχέση με τον ράπερ του συγκροτήματος Stavento, Μιχάλη Κουινέλη, με τον οποίο γνωρίστηκαν όταν εκείνη ήταν διαγωνιζόμενη ακόμα στο The X-Factor και συνεργάστηκαν για πρώτη φορά το 2010, στο τραγούδι «Σαν Έρθει η Μέρα». Έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, την Ανατολή-Νεφέλη, που γεννήθηκε στις 13 Ιουνίου 2018.