Φρικιαστική υπόθεση, που μοιάζει πραγματικά ασύλληπτη, εκτυλίχθηκε σε μικρή πόλη της Ιταλίας όταν μητέρα και πρώην πρωταγωνίστρια σε αισθησιακές ταινίες, άφησε… ακρωτηριασμένη τη σορό του γιου της. Η γυναίκα συνελήφθη αφότου άφησε το άψυχο σώμα του μικρού αγοριού σε ταμείο σούπερ μάρκετ μεγάλης αλυσίδας, σοκάροντας εργαζόμενους και πελάτες.

Το παιδί είχε εννέα τραύματα από μαχαίρι στο σώμα, το στήθος και τον λαιμό του, ενώ στην τσάντα της γυναίκας βρέθηκε μαχαίρι.

Σκότωσε το παιδί της - Ιταλία: Πρώην πορνοστάρ μαχαίρωσε τον γιο της και άφησε το πτώμα σε... ταμείο | Alphafreepress.gr

Το τρυπημένο και ματωμένο μπλουζάκι του μικρού παιδιού και το φούτερ της γυναίκας βρέθηκαν σε ένα κοντινό κτίριο.

Σύμφωνα με τις αρχές η 44χρονη μητέρα Καταλίν Έρζεμπετ Μπραντάκς , που παλαιότερα εργαζόταν ως πορνοστάρ, ήθελε να εκδικηθεί τον πατέρα του παιδιού, από τον οποίο είχε χωρίσει πρόσφατα. Το ζευγάρι βρισκόταν σε μακρά διαμάχη για την επιμέλεια του παιδιού.

Ο πατέρας, ο οποίος ζει στην Ουγγαρία, ειδοποίησε τις Αρχές αφού έλαβε φωτογραφία του νεκρού γιου του μέσω WhatsApp. Οι αρχές αναφέρουν ότι η μητέρα του μικρού παιδιού έστειλε τη φωτογραφία, λίγο προτού σπεύσει στο σουπερμάρκετ.

O Άλεξ ήταν μόλις δύο ετών. Κι όμως το τρυφερό της ηλικίας και η αγάπη του προς τη μητέρα του δεν ήταν αρκετά για να τον γλιτώσουν από την οργή της για τον πατέρα του παιδιού της.

Η Καταλίν σύμφωνα με μάρτυρες του χωριού, όπου διαμένει, περπάτησε κρατώντας το νεκρό μωρό της από έναν εγκαταλελειμμένο χώρο μέχρι το σουπερμάρκετ μεγάλης αλυσίδας.

Νωρίτερα είχε στείλει φωτογραφία του νεκρού μωρού στον πρώην σύζυγό της και πατέρα του παιδιού μέσω διαδικτυακής εφαρμογής.