Ο Ρομάνο Φλοριάνι, δισέγγονος του Μπενίτο Μουσολίνι ανεβαίνει τα σκαλιά της καθιέρωσης και βρίσκεται στον προθάλαμο της πρώτης ομάδας της Λάτσιο.

Σε ηλικία 18 ετών, ο Ρομάνο Φλοριάνι βρίσκεται στα τμήματα υποδομής της Λάτσιο και όπως έγινε γνωστό, πήρε… προαγωγή στην Primavera, δηλαδή στην δεύτερη ομάδα του συλλόγου.

Η θέση του είναι φουλ μπακ και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την Ιταλία, έχει καλά «χτυπήματα» στην μπάλα. Την περασμένη σεζόν το όνομα του συζητήθηκε για τη συμμετοχή του στο Dancing with the stars, έχοντας παρτενέρ την μητέρα του Αλεσάντρα, η οποία είναι εγγονή του Μπενίτο Μουσολίνι!

Να αναφέρουμε ότι ο Μπενίτο Μουσολίνι ήταν γνωστός οπαδός της Λάτσιο και ο καθοδηγητής στην ίδρυση της Ρόμα, ώστε να δημιουργηθεί ανταγωνισμός στην «αιώνια» πόλη.

Φυσικά, κανείς δεν πρέπει να ξεχνά το γεγονός πως οι οπαδοί της Λάτσιο, είναι γνωστοί για τις ακροδεξιές τους… συμπάθειες. Στις εξέδρες τους, σχεδόν πάντα έχουν την «τιμητική» τους πανό με τον Μπενίτο Μουσολίνι, αλλά και σημαίες με στόχους και ναζιστικά σύμβολα.