Οδηγός ηλικίας 81 ετών, στις 4 τη νύχτα τοπική ώρα, έπεσε με το ΙΧ αυτοκίνητό του στα διάσημα σκαλιά της Πιάτσα Ντι Σπάνια της Ρώμης.
Ο οδηγός δεν τραυματίσθηκε και χρειάσθηκε άμεση παρέμβαση της δημοτικής αστυνομίας, με γερανό, για να μετακινηθεί το όχημα. Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας χρησιμοποιήθηκαν και ξύλινες τάβλες, ώστε οι ρόδες του οχήματος να μην προκαλέσουν ζημιές στα μάρμαρα των σκαλοπατιών.
Un saluto da Piazza di Spagna pic.twitter.com/X3UDHw73Ek
— Andrea Venanzoni (@AndreaVenanzoni) June 17, 2025
Σε εικόνα που κυκλοφορεί στο Χ το αυτοκίνητο του ηλικιωμένου φαίνεται ακινητοποιημένο στα διάσημα σκαλοπάτια. Μέχρι στιγμής οι συνθήκες το τροχαίου παραμένουν άγνωστες.
Πριν από τρια χρόνια, ένας άλλος οδηγός είχε προκαλέσει σοβαρές ζημιές στο ίδιο σημείο, πέφτοντας στην «Σκαλινάτα» αφού έχασε τον έλεγχο μιας Maserati. Στην συνέχεια είχε απομακρυνθεί βάζοντας την όπισθεν, αλλά οι αστυνομικοί, χάρη σε εικόνες από κάμερες ασφάλειας, είχαν καταφέρει να τον εντοπίσουν.
Διαβάστε ακόμη:
- Εξαφανίστηκε ο «γκουρού της ενέργειας»: Ο Κάσπερ το φάντασμα σε νέα εκδοχή
- Τα νέα hot spots των ακινήτων – Οι ανερχόμενες περιοχές που δίνουν υψηλές αποδόσεις
- Τουρισμός: Σε ποια νησιά στρέφονται Αμερικανοί και Βρετανοί – Παρελθόν Μύκονος και Σαντορίνη
- Ο Τέλης Μυστακίδης συμφώνησε με τον ΑΣ ΠΑΟΚ, εν αγνοία του Σαββίδη, και θα κατασκευάσει τη νέα Τούμπα