Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις αναχαίτισαν έναν ακόμη «στολίσκο που κατευθυνόταν προς τη Γάζα», επιβεβαίωσε σήμερα ο Μπενιαμίν Νετανιάχου, μιλώντας για ένα «κακόβουλο» σχέδιο.
«Διεξάγετε αυτήν την επιχείρηση με αξιοσημείωτη επιτυχία… Συνεχίστε μέχρι τέλους», είπε ο πρωθυπουργός στον διοικητή των ισραηλινών δυνάμεων του Πολεμικού Ναυτικού, που είναι υπεύθυνος για την επιχείρηση.
«Πιστεύω… ότι ματαιώνετε ένα κακόβουλο σχέδιο που έχει σχεδιαστεί για να σπάσει τον αποκλεισμό που έχουμε επιβάλει στους τρομοκράτες της Χαμάς στη Γάζα», πρόσθεσε ο Νετανιάχου, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του.
The Israeli forces intercept boats from the Global Sumud Flotilla in international waters in the Mediterranean Sea.
🔴 LIVE updates: https://t.co/A1V1ZIrg2p pic.twitter.com/mrORp6YW5A
— Al Jazeera English (@AJEnglish) May 18, 2026
Ισραηλινές στρατιωτικές δυνάμεις αναχαίτισαν ανοικτά της Κύπρου τον «στολίσκο Global Sumud για την Γάζα» που αποτελείται από μια πενηνταριά σκάφη τα οποία είχαν αποπλεύσει από την νότια Τουρκία την περασμένη εβδομάδα, ανακοίνωσαν μέσω του Χ οι οργανωτές.
Διαβάστε ακόμη:
- Κινητό χωρίς τέλη: Ποιοι μπορούν να γλιτώσουν χρεώσεις με μια online αίτηση
- Bloomberg: Ο Ερντογάν προωθεί τουρκικό νομοσχέδιο για ΑΟΖ στα 200 ναυτικά μίλια
- Τζέφρι Έπσταϊν: «Περίπου δέκα» νέα θύματα εμφανίστηκαν στις γαλλικές αρχές
- Χάρι και Μέγκαν στην απομόνωση: Γιατί οι rich και famous φίλοι τους τούς έχουν κάνει πέρα;
