H ηθοποιός Ηρώ Μουκίου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου» της συχνότητας του ΣΚΑΪ και μεταξύ άλλων μίλησε για την καριέρα της στην υποκριτική αλλά και για το θέμα που αντιμετώπισε αναφορικά με την υγεία της που την ανάγκασε να νοσηλευτεί λόγω όγκου στην σπονδυλική στήλη.

Στην διάρκεια της καριέρας της η ομορφιά αποτελούσε εμπόδιο για την εξέλιξη της, αφού οι άνθρωποι θεωρούσαν πως εξαιτίας αυτής δεν διέθετε ταλέντο. «Είναι όμορφη, άρα και ατάλαντη, έτσι μου έλεγαν. Τρόμαξα να τη βγάλω από πάνω μου αυτή την ταμπέλα της ομορφιάς, σχεδόν την ενοχοποίησα», δήλωσε,  και συνέχισε προσθέτοντας «Προσπαθούσα να μη βάφομαι, να μη ντύνομαι, ώστε σιγά σιγά να βγάλω από πάνω μου την ταμπέλα της ωραίας. Άσε που εγώ δεν θεωρώ τον εαυτό μου “ωραία”».

Εκτός όμως από τα επαγγελματικά της, μίλησε και για την πορεία της υγείας της μετά το σοβαρό πρόβλημα που χρειάστηκε να αντιμετωπίσει. «Νοσηλεύτηκα, είχα έναν όγκο στην σπονδυλική στήλη, στο νωτιαίο μυελό και ευτυχώς ήταν καλοήθεια. Δεν ήταν κακοήθεια», ενώ ξεκαθάρισε πως παρότι έπαιζε την εποχή που νοσούσε δεν ήταν αυτή η αιτία της ασθένειας της. «Κλονίστηκε η υγεία μου. Δεν κλονίστηκε όμως, από τη δουλειά, αλλά αρρώστησα αρκετά σοβαρά μια εποχή που ήμουν αναγκασμένη να παίζω στο θέατρο».

Διαβάστε ακόμη: