Η Ιρίνα Σάικ δεν άφησε τίποτα στη φαντασία σε μια από τις εξόδους της στην Ιταλία, όπως αποκάλυψε η ίδια με το φωτογραφικό άλμπουμ που πόσταρε στο Instagram.

Ενώ οι φήμες τη θέλουν να είναι ζευγάρι με τον Τομ Μπρέιντι, η Ιρίνα Σάικ κάνει διακοπές στην Ιταλία με τον πρώην της, Μπράντλεϊ Κούπερ, και την κόρη τους Λέα. Μαζί τους όπως πάντα και η μητέρα του Μπράντλεϊ Κούπερ, η οποία έχει και ιταλική καταγωγή.

Σχεδόν γυμνή στη φωτογραφία η Ιρίνα Σάικ

Η 37χρονη πόσταρε μια φωτογραφία της με ένα εντελώς διάφανο φόρεμα που δεν αφήνει τίποτα στη φαντασία. Σαν να ετοιμαζόταν να βγει φορώντας μόνο το… στρινγκ της και, φυσικά, διαμαντένια σκουλαρίκια και πολύ ιδιαίτερα παπούτσια.

Στα αξιοσημείωτα της συγκεκριμένης φωτογραφίας το απόλυτο χάος που περιβάλλει την Ιρίνα Σάικ!

Στο άλμπουμ με τις φωτό που πόσταρε δεν περιλαμβάνεται καμία φωτογραφία με τον Μπράντλεϊ Κούπερ ή το παιδί τους. Αντίθετα, υπάρχει μια φωτογραφία με μια φίλη της μοντέλο που κάνουν διακοπές μαζί.

Σε άλλη φωτογραφία η Ιρίνα Σάικ εμφανίζεται να φοράει ένα σούπερ σέξι μπορντό φόρεμα με βαθύ σκίσιμο και σε μια άλλη ένα μίνι κοκτέιλ μαύρο φόρεμα.

Διακοπές με τον πρώην, ο νυν παραμένει στο σπίτι

Ο Τομ Μπρέιντι, από την άλλη, παραμένει στις ΗΠΑ, με το φιλικό του περιβάλλον να διατείνεται ότι δεν ζηλεύει καθόλου που η σύντροφός του κάνει διακοπές με τον πρώην της. Αντίθετα, φέρεται να λατρεύει το ότι είναι σε θέση να είναι τόσο σπουδαίοι γονείς και να έχουν αυτή τη σχέση για χάρη του παιδιού τους.

Ιρίνα Σάικ και Μπράντλεϊ Κούπερ άρχισαν να βγαίνουν το 2015 και έφεραν στον κόσμο την κόρη τους τον Μάρτιο του 2017. Ήταν μαζί για τέσσερα χρόνια πριν χωρίσουν, το 2019, αλλά έχουν διατηρήσει εξαιρετικά καλή σχέση και εμφανίζονται συχνά μαζί δημοσίως συνοδεύοντας την κόρη τους.

Η γνωριμία της Ιρίνα Σάικ με τον Τομ Μπρέιντι φέρεται να έγινε τον περασμένο Μάιο σε έναν γάμο και δύο μήνες αργότερα έγινε γνωστό ότι είναι ζευγάρι.

Διαβάστε ακόμη: