Μακριά πλέον από τα φώτα της διασημότητας ζουν πλέον την καθημερινότητά τους οι σιαμαίες δίδυμες Abby και Brittany Hensel, οι οποίες έγιναν διάσημες στις ΗΠΑ εξαιτίας της εμφάνισής τους στο «The Oprah Winfrey Show» το 1996, συγκινώντας και εμπνέοντας το αμερικανικό κοινό με την ασυνήθιστη ιστορία τους και τον ξεχωριστό τρόπο ζωής τους.

Ίσως αυτό εξηγεί το γεγονός ότι ο γάμος της μίας από αυτές πριν από τρία χρόνια έγινε μόλις πρόσφατα γνωστός στο ευρύ κοινό, όταν αμερικανικά ΜΜΕ εντόπισαν φωτογραφίες που έδειχναν την 34χρονη νύφη Abby Hensel – και φυσικά την αδελφή της, αφού μοιράζονται το ίδιο σώμα – να χορεύουν ντυμένες στα λευκά με τον γαμπρό Josh Bowling, νοσηλευτή και βετεράνο του στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σύμφωνα με το Today.com, που επιβεβαίωσε την είδηση του γάμου, η τελετή έλαβε χώρα το 2021 και οι δίδυμες ζουν μαζί με τον Josh στη Μινεσότα, όπου γεννήθηκαν και μεγάλωσαν. Η Abby και η Brittany Hensel μοιράζονται το ίδιο κυκλοφορικό σύστημα και σχεδόν όλα τα όργανα κάτω από τη μέση. Στο πάνω μέρος του σώματός τους έχουν δύο καρδιές, δύο σπονδυλικές στήλες και δύο στομάχια, με την Abby να ελέγχει τα άκρα στην δεξιά πλευρά του σώματος, και την Brittany τα άκρα στην αριστερή.