Μια αδιανόητη οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε στο Μιζούρι των ΗΠΑ με μια μητέρα να βάζει φωτιά και να προκαλεί τον θάνατο των τεσσάρων παιδιών της και της ίδιας με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η δράστης ήταν σε διαμάχη με τους πατέρες για την επιμέλεια των τέκνων.

Ως δράστης της φωτιάς που ξέσπασε τα ξημερώματα της Δευτέρας ονοματίστηκε η 39χρονη Μπερναντίν Προύσνερ, η οποία, μάλιστα, κάποτε είχε αναδειχθεί εκπαιδευτικός της χρονιάς στο Μιζούρι. Από τη φωτιά έχασαν τη ζωή τους οι δίδυμες Έλι και Άιβι ηλικίας 9 ετών, η 5χρονη Τζάκσον και η 2χρονη Μίλι.

«Αυτό που εκτιμούμε είναι ότι η Μπερναντίν έβαλε φωτιά σε στρώμα καθώς εκεί εντοπίστηκε η έναρξη της πυρκαγιάς» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας. Κατά την ίδια ανακοίνωση στο σπίτι βρέθηκε και σημείωμα στο οποίο η δράστης περιέγραφε την πρόθεσή της να βάλει τέλος στη δική της ζωή και τη ζωή των παιδιών της.

Ώρες πριν να βάλει φωτιά η Προύσνερ είχε κάνει ανάρτηση στο Facebook με φωτογραφία της ίδιας με τα παιδιά της στην οποία έγραφε «όλα μου τα παιδιά κοιμούνται ήρεμα στα κρεβάτια τους. Γνωρίζω ότι αγαπιούνται τόσο πολύ που θα έκανα τα πάντα γι’ αυτά. Αυτή είναι η καλύτερή μου στιγμή».

Την Κυριακή, μάλιστα, είχε κάνει και άλλη ανάρτηση στην οποία έγραφε «εμείς απέναντι σε όλο τον κόσμο. Είμαι ευλογημένη που είμαι η μητέρα τους. Ζήστε κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία σας».

Σε ανάρτηση στη σελίδα GoFundMe για την 39χρονη αναφέρεται ότι η Προύσνερ ήταν «σε άσχημη θέση» μετά από διαμάχη με τον πατέρα των δίδυμων για την επιμέλειά τους. Όπως προέκυψε, το 2017 το ζευγάρι είχε χωρίσει με συνεπιμέλεια αλλά ο πατέρας των παιδιών το 2023 είχε προσφύγει στη δικαιοσύνη μετά την πρόθεση της 39χρονης να μετακινηθεί σε προάστιο του Σεντ Λούις. Στη δικογραφία ο πατέρας εξέφραζε την ανησυχία του για το γεγονός ότι η πρώην σύζυγός του θα ήταν πιο κοντά στη μητέρα της την οποία περιέγραφε ως «ψυχωτική». Παρόμοια διαμάχη φέρεται να είχε η 39χρονη με τον πατέρα των δύο άλλων παιδιών με την οικογένειά της να τον κατηγορεί ότι ήταν σε συνεννόηση με τον πρώην σύζυγό της.

Οι πατέρες των τεσσάρων παιδιών σε κοινή τους ανακοίνωση ανέφεραν ότι «έχουμε επικεντρωθεί στο να τιμήσουμε τις ζωές των τεσσάρων θαυμάσιων παιδιών μας και σχεδιάζουμε να το κάνουμε μαζί».

Διαβάστε ακόμη: