Τμήμα του βόρειου τμήματος του αυτοκινητοδρόμου I-95 στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ κατέρρευσε μετά από φωτιά σε βυτιοφόρο κάτω από τον αυτοκινητόδρομο.

Σύμφωνα με τον Derek Bowmer, επικεφαλής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Φιλαδέλφειας, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου το πρωί της Κυριακής, «είχαμε την κατάρρευση του Ι-95 στη βόρεια πλευρά. Η νότια πλευρά είναι επίσης, εκτεθειμένη», επισημαίνοντας πως υπήρχε μεγάλη θερμότητα στην υπόγεια διάβαση.

Οι πυροσβέστες έδωσαν μάχη με την πυρκαγιά, δήλωσε ο Bowmer, με τη φωτιά να έχει τεθεί υπό έλεγχο, σύμφωνα με το ABC. Οι εκρήξεις που ακούστηκαν, προκλήθηκαν από καύσιμα ή γραμμές αερίου που μπορεί να είχαν χυθεί ύστερα από το ατύχημα, συμπλήρωσε ο Bowmer.

Ο Dominick Mireles, ο διευθυντής του γραφείου Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών της πόλης, δήλωσε ότι οι αξιωματούχοι ανησυχούν για τις πιθανές επιπτώσεις του ατυχήματος στο περιβάλλον, την ώρα που το Γραφείο Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών της Φιλαδέλφειας κάλεσε τους ταξιδιώτες να αποφύγουν την περιοχή και να αναζητήσουν εναλλακτικές διαδρομές σε ένα tweet το πρωί της Κυριακής.

Διαβάστε περισσότερα