Τα αντανακλαστικά μιας μητέρας στην Καμπότζη έσωσαν από βέβαιο θάνατο το παιδί της δευτερόλεπτα πριν καταρρεύσει η στέγη του σπιτιού τους.

Το παρ’ ολίγον μοιραίο περιστατικό συνέβη στις 3 Ιουλίου στην πρωτεύουσα της Καμπότζης, Πνομ Πενχ. Στο δραματικό βίντεο διακρίνεται η μητέρα, ονόματι Πιπ Σρέι, να κρατά στην αγκαλιά της ένα μωρό σε ένα δωμάτιο, όπου βρίσκονται άλλα τρία παιδιά.

Ξαφνικά ακούγεται ένας δυνατός θόρυβος και η μητέρα με το μωρό και τα δύο παιδιά αρχίζουν να τρέχουν. Ένα άλλο παρέμεινε στην κούνια μέχρι που η Σρέι γύρισε πίσω και το έσωσε δευτερόλεπτα προτού καταρρεύσει μέσα σε πάταγο η οροφή του δωματίου.

«Ο γιος μου θα είχε πεθάνει αν έπεφτε πάνω του η οροφή. Ενστικτωδώς έτρεξα να φύγω όταν είδα την οροφή να πέφτει. Κάτι με ώθησε να ρίξω ένα βλέμμα πίσω μου και τον είδα εκεί, έτσι έτρεξα και τον άρπαξα», δήλωσε η γυναίκα σύμφωνα με το Viral Press.

΄Όπως αναφέρει το πρακτορείο κακοτεχνίες σε συνδυασμό με τις σφοδρές βροχοπτώσεις που αποδυνάμωσαν δομικά το ταβάνι προκάλεσαν την κατάρρευσή του. «Δεν υπήρχε μόνωση κι η βροχή επέτεινε το πρόβλημα. Όσοι αγοράζουν σπίτια πρέπει να το γνωρίζουν αυτό, γιατί μια μέρα μπορεί η οροφή να πέσει, όπως συνέβη εδώ», είπε ένας εργαζόμενος.

Διαβάστε περισσότερα