Επιβάτης πτήσης της Delta στις ΗΠΑ, επιχείρησε να μπει στο πιλοτήριο σε πτήση από το Λος Άντζελες προς το Νάσβιλ. Το αεροπλάνο άλλαξε πορεία και προσγειώθηκε στην πόλη Αλμπουρκέρκη μετά το συμβάν, όπου συνελήφθη ο άνδρας που προκάλεσε την αναστάτωση. Στο αεροπλάνο βρισκόντουσαν 162 επιβάτες και 6 μέλη του πληρώματος.

Η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε ότι άλλοι επιβάτες και μέλη του πληρώματος βοήθησαν να ακινητοποιηθεί ο άνδρας και το Boeing 737 προσγειώθηκε με ασφάλεια.

«Η αστυνομία και το FBI απομάκρυναν τον άνδρα, ο οποίος είναι υπό κράτηση», ανέφερε ακόμη η Delta, σημειώνοντας ότι δεν υπήρξαν τραυματισμοί από το περιστατικό.

Δεν δόθηκαν πληροφορίες για το αν ο επιβάτης ήταν οπλισμένος, αν βρισκόταν υπό την επήρεια των ουσιών ή για το τι μπορεί να τον οδήγησε σ’ αυτή την ενέργεια.

Στα social media δημοσιεύθηκαν βίντεο από άτομα που ταξίδευαν με την πτήση. Είναι από τη στιγμή που επιβάτες και μέλη του πληρώματος έχουν ακινητοποιήσει τον άνδρα, στον διάδρομο του αεροσκάφους, ενώ εκείνος φωνάζει επανειλημμένα «Σταματήστε αυτό το αεροπλάνο».

Αφού έδεσαν τα χέρια και τα πόδια του άνδρα, τον μετέφεραν στο πίσω μέρος του αεροσκάφους, από ότι φαίνεται σε άλλο βίντεο.

Έπειτα από τη σύλληψη του άνδρα που προκάλεσε τον αναταραχή, η πτήση συνέχισε το ταξίδι για το Νάσβιλ. Οι υπόλοιποι επιβάτες έφτασαν στον προορισμό τους με καθυστέρηση πέντε ωρών.