Ένας ένοπλος δόκιμος στρατιωτικός έκανε πειρατεία σε σχολικό λεωφορείο και απηύδησε από τις απανωτές ερωτήσεις που του έκαναν τα παιδιά. Ο στρατιωτικός εισέβαλε με όπλο στο σχολικό λεωφορείο στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ και ζήτησε από τον οδηγό να τον μεταφέρει σε μια άλλη πόλη.

Ο Σερίφης της Κομητείας Ρίτσλαντ Λέον Λωτ δήλωσε ότι τα 18 παιδιά άρχισαν να γεμίζουν τον ένοπλο με αγανάκτηση καθώς τον κατέκλυσαν με ερωτήσεις.

«Τα παιδιά έκαναν ερωτήσεις του τύπου: «Θα μας πληγώσεις;», «είσαι στρατιώτης;» «είσαι οδηγός λεωφορείου;», δήλωσε ο σερίφης Λωτ.

Έξι λεπτά αργότερα, τα νεύρα του στρατιωτικού έσπασαν από τις απανωτές ερωτήσεις και διέταξε τον οδηγό και τα παιδιά να αποβιβαστούν από το λεωφορείο. Στην συνέχεια διένυσε μια μικρή απόσταση μόνος του.

Οι αρχές ταυτοποίησαν τον στρατιωτικό ασκούμενο στο Φορτ Τζάκσον Jovan Collazo, ηλικίας 23 ετών, από το Νιου Τζέρσεϊ. Ο Jovan Collazo κατηγορείται για 19 αδικήματα, μεταξύ άλλων για πειρατεία, κλοπή αυτοκινήτου και ένοπλη ληστεία.

«Καθώς έφυγε από το λεωφορείο, προσπαθούσε να βρει νέα ρούχα και υποθέτουμε ότι πήγαινε σε σταθμό λεωφορείων, στο αεροδρόμιο ή σε σταθμό τρένου για να πάει σπίτι», ανέφερε ο ταξίαρχος Μίλφορντ Μπέγκλ Τζούνιορ, ο διοικητής της βάσης του Φορτ Τζάκσον.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.