Η Ιωάννα Τούνη είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές celebrities και πολλάκις έχει «γκρεμίσει» το Instagram με τις πόζες της.

Μάλιστα, φέτος έχει ξεκινήσει τις «διακοπές» της από νωρίς καθώς στις αρχές του έτος είχε βρεθεί στο μακρινό Ντουμπάι, για το οποίο δέχθηκε έντονη κριτική, εν μέσω των μέτρων προστασίας από την πανδημία του κορωνοϊού.

Η γνωστή influencer και μοντέλο, όπως και πολλοί άλλοι Έλληνες celebrities, είχαν ταξιδέψει στο Ντουμπάι για τις γιορτές των Χριστουγέννων και είχε δώσει τις δικές της απαντήσεις σε διαδικτυακούς της φίλους για το πώς μπόρεσε να πάει εκεί.

Μάλιστα, η Ιωάννα Τούνη είχε θελήσει να διευκρινίσει και το πόσα χρήματα ξόδεψε όσο καιρό βρισκόταν εκεί. Συγκεκριμένα, είχε πει σε follower της στο Instagram: «Εγώ ξόδεψα γύρω στα 5000 ευρώ σύνολο! Θα μου έβγαιναν τα διπλάσια χρήματα με τη ζωή που κάναμε αν δεν ήμουν Influencer. Πολλά τραπέζια μας ήταν free με αντάλλαγμα promotion. Όπως σας είπα, τα καλά μπαρ και εστιατόρια είναι πανάκριβα».

Πώς διατηρεί την άψογη γραμμή της;

Και τώρα που το καλοκαίρι έφτασε, η αγαπημένη εποχή πολλών, έχει ξεκινήσει νέος «γύρος» ταξιδιών πετώντας από Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, από την Αθήνα πίσω στη συμπρωτεύουσα και από εκεί στη Μύκονο και πάλι από την αρχή.

Και φροντίζει να ενημερώσεις του εκατοντάδες χιλιάδες ακολούθους της για τις κινήσεις της διατηρώντας την επαφή της μαζί τους. Όπως είναι αναμενόμενο, οι φωτογραφίες της που συγκεντρώνουν πολλά σχόλια και likes είναι σαφώς εκείνες με τους διαγωνισμούς αλλά και εκείνες που ποζάρει με μαγιό, από τη δική της εταιρεία ρούχων, τα οποία αναδεικνύουν τέλεια το υπέροχο, ιδιαίτερα προσεγμένο κορμί της το οποίο φροντίζει με γυμναστική και διατροφή, αν και υπάρχουν φορές, όπως φαίνεται στα Instastories της που τρώει ό,τι λαχταρά η ίδια.

Πάντως, να σημειωθεί πως τελευταία στάση για τη γνωστή Θεσσαλονικιά επιχειρηματία ήταν η ελληνική πρωτεύουσα, η Αθήνα, καθώς έδωσε το παρών στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι», μαζί με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τη Δήμητρα Αλεξανδράκη, λέγοντας «καλό καλοκαίρι» με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.