Η Ιωάννα Τούνη τοποθετήθηκε σχετικά με το χθεσινό συμβάν, στην κεντρική πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη.

To βράδυ του Σαββάτου μία ομάδα ατόμων επιτέθηκε αρχικά λεκτικά, σε δύο τρανσέξουαλ άτομα, ενώ στη συνέχεια, τους πέταξαν μπουκάλια και τους έφτυσαν. Εκείνα για να προφυλαχθούν, μπήκαν σε ένα κατάστημα εστίασης, μέχρι να φτάσει η αστυνομία.

Θέλοντας να εκφράσει τη γνώμη της για το συγκεκριμένο συμβάν, η Ιωάννα Τούνη έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σε ένα story που δημοσίευσε, υπερασπίστηκε τα δικαιώματα των τρανσέξουαλ ατόμων, ενώ τόνισε πως ο καθένας μπορεί στη ζωή του να κάνει ό,τι θέλει, εφόσον δεν βλάπτει κάποιον.

Επιπλέον, δήλωσε πως νιώθει ντροπή για τη Θεσσαλονίκη, αλλά και για τους γονείς που μεγαλώνουν τα παιδιά τους σε ένα περιβάλλον τοξικό, με ομοφοβικές αντιλήψεις.

«Ο καθένας μπορεί να ντύνεται όπως θέλει, να πρεσβεύει ό,τι θέλει και να αγαπάει όποιον θέλει. Βασικά, ο καθένας μπορεί να κάνει οτιδήποτε τον κάνει χαρούμενο, αρκεί να μην κάνει κακό στους άλλους! Τι ήταν αυτοί οι τραμπούκοι ακριβώς; Προασπιστές της ηθικής; Ντροπή μόνο για την πόλη μου! Και επειδή όλα ξεκινούν από την οικογένεια, ντροπή και για τους γονείς που μεγαλώνουν τα παιδιά τους στο μίσος και την ομοφοβία», έγραψε αρχικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ελπίζω η αστυνομία να μην πάρει το συμβάν αψήφιστα. Ελπίζω επίσης τα νέα παιδιά που βλέπουν τα Story μου, να νιώθουν την ίδια αηδία που νιώθω και εγώ βλέποντας τέτοιες αναίτιες επιθέσεις! Δέχομαι να μην “καταλαβαίνεις” ή να μην ενστερνίζεσαι κάτι. Δέχομαι επίσης – με κάποια λύπη – να νιώθεις αμήχανα βλέποντας κάτι που είναι μακριά από εσένα και να θες να αποστραφείς. Αλλά όταν φτάνουμε σε βρισιές, χειροδικία και όλα αυτά που είδα στο βίντεο, δεν δέχομαι τίποτα άλλο παρά φυλακή! Ελπίζω ο κόσμος να αλλάξει mindset».

Δείτε το story: