Η Ιωάννα Τούνη φαίνεται βιώνει έναν ακόμα χωρισμό καθώς μόλις μερικούς μήνες φαίνεται πως κράτησε η επανασύνδεσή της με τον πρώην σύντροφό της, Γιάννη Σιδεράκη. Την αποκάλυψη έκανε το «Πρωινό» και η Νάνσυ Παραδεισανού, η οποία σημείωσε πως ο χωρισμός του ζευγαριού έχει επέλθει τουλάχιστον εδώ και δέκα ημέρες.

Να σημειώσουμε εδώ πως η Ιωάννα Τούνη όλο το διάστημα της σχέσης της με τον γοητευτικό επιχειρηματία δεν ανέβαζε τίποτα στα social media που να αφορά στην προσωπική της ζωή και το κράτησε μόνο για τον εαυτό της. Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή του ANT1 έντονες κινήσεις προς την ξανθιά καλλονή κάνει ο πρώην σύντροφός της, Νώντας Παναντωνίου, ο οποίος φαίνεται να τη θέλει πίσω.

Η Ιωάννα και ο Γιάννης ήταν μαζί πριν από από τέσσερα χρόνια

Πριν από δέκα μήνες περίπου, φαινόταν πολύ ευτυχισμένη δίπλα στον Γιάννη Σιδεράκη,σύμφωνα με το τότε δημοσίευμα της reallife, γιατί ήταν ο άνθρωπος που άλλαξε τη διάθεσή της, έπειτα από το άδοξο τέλος που είχε η σχέση της με τον επιχειρηματία Χρήστο Τζεβρεντζή. Η όμορφη Ιωάννα είχε ανάγκη να ζήσει κάτι τρυφερό.

Δεν επρόκειτο βέβαια, για μια καινούρια γνωριμία. Η Ιωάννα και ο Γιάννης ήταν μαζί πριν από από τέσσερα χρόνια. Η σχέση αναθερμάνθηκε όταν η σέξι Θεσσαλονικιά τον επισκέφθηκε στη Σέριφο, όπου εργαζόταν ως υπεύθυνος σε νυχτερινό κέντρο, και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα. Πάντως, οι δύο τους έκαναν κοινές εμφανίσεις στη συμπρωτεύουσα χωρίς να τους ενδιαφέρουν τα αδιάκριτα βλέμματα.

Και παρότι στα social media της δεν έχει αναφέρει κάτι, ήταν διαχυτικοί και υπήρχε πολύ μεγάλη οικειότητα ανάμεσά τους. Όσο για τον πρώην, δηλαδή τον αθλητή Νώντα, που φημολογείται ότι τη διεκδικεί, είχε εκφράσει για τον χωρισμό τους το εξής: «Για εμένα ήταν σίγουρα πολύ μεγάλο το διάστημα που ήμαστε μαζί με την Ιωάννα. Και την πρώτη και τη δεύτερη φορά, ήμαστε κοντά στα δύο χρόνια μαζί με το διάστημα που ήμαστε χωρισμένοι», τονίζοντας πως «δεν θα μπορούσαμε πια να ξαναείμαστε μαζί. Ο καθένας μας έχει πάρει τον δρόμο του».