Την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση χωρίς την μάσκα της αναμένεται να κάνει η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία πριν 2 χρόνια είχε δεχθεί επίθεση με βιτριόλι.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία έχει δεχτεί επίθεση με βιτριόλι από την Έφη Κακαράντζουλα στις 20 Μαΐου του 2020, στην Καλλιθέα, αναμένεται να εμφανιστεί στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη «Πρωταγωνιστές», στον Alpha, για πρώτη φορά χωρίς να φοράει την προστατευτική της μάσκα μπροστά σε τηλεοπτικό κοινό.

To επεισόδιο της εκπομπής «Πρωταγωνιστές», θα προβληθεί την επόμενη εβδομάδα στον τηλεοπτικό σταθμό «Alpha».

Δείτε το trailer:

 

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Έχω ανάγκη να μοιραστώ τη νέα μου εικόνα

Μετά από σχεδόν δύο χρόνια από την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, υπεβλήθη σε αρκετά χειρουργεία και αρκετή ψυχική και σωματική ταλαιπωρία.

Το σώμα και το πρόσωπο της Ιωάννας Παλιοσπύρου υπέστησαν ανυπολόγιστη ζημιά και παρά τις προσπάθειες των γιατρών μέχρι σήμερα, δεν θα μπορέσει να επανέλθει στην αρχική του μορφή.

Αλλά πλέον είναι πιο δυνατή από ποτέ και ζει την κάθε της μέρα όπως τονίζει και η ίδια. Οι δικοί της άνθρωποι της στάθηκαν από την πρώτη στιγμή κοντά της, ενώ το ενδιαφέρον του απλού κόσμου ήταν μεγάλο, καθώς τα μηνύματα συμπαράστασης δεν έλειψαν καμία στιγμή.

Τα χαρμόσυνα νέα μάλιστα ήρθαν από την ίδια καθώς σε μία ανάρτηση της στο Instagram, τέλη Φεβρουαρίου του 2022, απάντησε σχετικά με το πότε θα βγάλει την προστατευτική μάσκα που φοράει σε όλες τις δημόσιες της εμφανίσεις: «Θα γίνει σύντομα, γιατί έχω ανάγκη να μοιραστώ τη νέα μου εικόνα. Είναι απαραίτητο βήμα για τη διαδικασία της αποδοχής του εαυτού μου και για να νιώσω πως προχωράω τη ζωή μου. Νιώθω φόβο… αλλά θα το αντιμετωπίσω».