Η εκπομπή με την Ιωάννα Μαλέσκου, το «Love It» φαίνεται πως ρίχνει τίτλους τέλους και ήδη έχει αποφασιστεί η επόμενη μέρα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, φινάλε για το «Love it» της σαγηνευτικής παρουσιάστριας για τη φετινή σεζόν και ο ΣΚΑΙ ήδη έχει πάρει αποφάσεις για την επόμενη μέρα στην πρωινή και μεσημεριανή ζώνη του προγράμματός του.

Τέλος το «Love It» από τον ΣΚΑΙ

Έτσι, σύμφωνα με το «SECRET», μόλις το «Love Ιt» ολοκληρώσει τη σεζόν θα αντικατασταθεί από θερινά ενημερωτικά προγράμματα που θα παρουσιάσουν γνωστοί δημοσιογράφοι από το δυναμικό του σταθμού.

Αναλυτικά, την παρουσίαση της καλοκαιρινής εκπομπής θα αναλάβει αρχικά η Έλενα Λάσκαρη με την Πηνελόπη Γκάλιου, την οποία στη συνέχεια θα αντικαταστήσει ο Γιώργος Ευγενίδης. Τον Αύγουστο σειρά θα πάρουν η Ελένη Παπαδημητρίου και ο Σταύρος Ιωαννίδης, ενώ θα ακολουθήσουν η Ναντίν Χαρδαλιά και ο Κωνσταντίνος Δαυλός.

Η Ιωάννα Μαλέσκου επιστρέφει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν

Όλα αυτά φυσικά μέχρι να επιστρέψει το μόνιμο πρόγραμμα του σταθμού τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, όταν θα επανέλθει και η Ιωάννα Μαλέσκου με την ανανεωμένη ομάδα του «Love it».

Παρά τις αποχωρήσεις των τελευταίων ημερών και την έντονη φημολογία, η Ιωάννα Μαλέσκου θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στο τιμόνι του «Love it» το οποίο βέβαια αναμένεται να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό ομάδα, ειδικά πίσω από τις κάμερες, αφού και τα δύο πρόσωπα επικεφαλής της ομάδας πλέον έχουν αποχωρήσει.