Θύμα χάκερ έπεσε και η Ιωάννα Μαλέσκου. Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται το φαινόμενο άνθρωποι που βρίσκονται μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας να πέφτουν όλο και πιο συχνά θύματα χάκερ.

Τώρα φαίνεται πως ήρθε η σειρά της Ιωάννας Μαλέσκου η οποία μέσω ενός δημόσιου μηνύματος στο facebook έκανε γνωστό πως δεν έχει πλέον πρόσβαση στον λογαριασμό της στο instagram προειδοποιώντας μάλιστα τους διαδικτυακούς της φίλους να αγνοήσουν τυχόν μήνυμα που θα λάβουν από εκείνη καθώς δεν θα προέρχεται από την ίδια.

«Aπό χθες, δεν έχω πρόσβαση στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram. Παρακαλώ μη δώσετε σημασία σε ό,τι κι αν σας σταλεί εκ μέρους μου. Σίγουρα δεν είμαι εγώ! Δεν πίστευα ότι θα βιώσω κάτι τέτοιο, όπως επίσης δεν πίστευα πόσοι άνθρωποι πέφτουν θύματα εξαπάτησης, υποκλοπής και λοιπών διαδικτυακών σκοτεινών ενεργειών.

Έχω στο πλευρό μου από την πρώτη στιγμή την ομάδα του CSI Institute και τον Μανώλη Σφακιανάκη, σοβαρούς και έμπειρους επαγγελματίες, αρμόδιους σε τόσο ευαίσθητα θέματα. Με εκτίμηση».