Κάτω του 90% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και δικαιωμάτων ψήφου της Ι. Κλουκίνας – Ι. Λάππας κατέχει η Intracom μετά τη λήξη της περιόδου αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών της εταιρείας.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η Intracom, η Περίοδος Αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης ξεκίνησε την 28.07.2023 και έληξε την 25.08.2023.

Κατά τη διάρκεια της Περιόδου Αποδοχής, 118 Μέτοχοι αποδέχθηκαν νομίμως και εγκύρως τη Δημόσια Πρόταση (στο εξής οι “Αποδεχθέντες Μέτοχοι”), προσφέροντας συνολικά 5.438.473 Μετοχές, που αντιπροσωπεύουν ποσοστό 13,522% περίπου του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.

Επομένως, κατά την ολοκλήρωση της εξωχρηματιστηριακής μεταβίβασης των Προσφερθεισών Μετοχών, ο Προτείνων και τα Πρόσωπα που Ενεργούν Συντονισμένα με τον Προτείνοντα θα κατέχουν άμεσα και έμμεσα συνολικά 35.284.165 Μετοχές και 35.284.165 δικαιώματα ψήφου, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 87,729% περίπου του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.

Η καταβολή του Προσφερόμενου Ανταλλάγματος στους Αποδεχθέντες Μετόχους θα ξεκινήσει περί την 31.08.2023.

Σημειώνεται ότι, μετά την ολοκλήρωση της Δημόσιας Πρότασης, ο Προτείνων και τα Συντονισμένα Πρόσωπα κατέχουν συνολικά Μετοχές που υπολείπονται του 90% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.

Ως εκ τούτου, το άρθρο 28 του Νόμου, περί υποχρέωσης του Προτείνοντα να αποκτήσει χρηματιστηριακά όλες τις άλλες Μετοχές που θα του προσφερθούν εντός περιόδου τριών (3) μηνών από τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων της Δημόσιας Πρότασης σε τιμή ανά Μετοχή ίση με το Προσφερόμενο Αντάλλαγμα (Δικαίωμα Εξόδου) δεν τυγχάνει εφαρμογής.

Τέλος, σημειώνεται ότι ο Προτείνων δεν θα επιδιώξει τη διαγραφή της εταιρείας από το Χ.Α.

Διαβάστε ακόμη: