Η Ίντερ είχε μαγική σεζόν στο Καμπιονάτο, αν και στο Champions league δεν κατάφερε να πετύχει το στόχο της. Το αποτέλεσμα, εντός των συνόρων, ήταν εντυπωσιακό. Οι «νερατζούρι» κατάφεραν να σφραγίσουν την κατάκτηση του τίτλου 5 αγωνιστικές πριν το φινάλε. Δύο απο τους παίκτες που ξεχώρισαν, που αποτέλεσαν τα «πρώτα βιολιά» της Ίντερ  ήταν οι Λαουτάρο Μαρτίνες και Νικολό Μπαρέλα. Ο πρώτος τίναξε χωρίς σταματημό τα αντίπαλα δίχτυα. Ο δεύτερος ήταν το μυαλό της Ίντερ στη μεσαία γραμμή. Τόσο αμυντικά όσο και δημιουργικά. Δύο ποδοσφαιριστές – κεφάλαια για τους «νεραντζούρι». Δύο ποδοσφαιριστές που εύλογα βρίσκονται στη μεταγραφική λίστα ουκ ολίγων αντιπάλων της Ίντερ εντός και εκτός Ιταλίας.

Οι άνθρωποι της Ίντερ παραβλέπουν το ενδιαφέρον και βάζουν φρένο στις ορέξεις μέσω του αντιπροέδρου της ομάδας, Χαβιέ Ζανέτι. «Μπορώ να διαβεβαιώσω πως Λαουτάρο Μαρτίνες και Νικολό Μπαρέλα θα υπογράψουν νέα συμβόλαια. Είναι σίγουρο αυτό. Έχουν επιτευχθεί συμφωνίες μεταξύ της ομάδας και των παικτών και θα συνεχίσουμε μαζί» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι συμβάσεις που τρέχουν και για τους δύο έχουν διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Η Ίντερ θέλει να «κλειδώσει» το μέλλον των ποδοσφαιριστών της τουλάχιστον μέχρι το 2029. Λαουτάρο και Μπαρέλα θέλουν οπότε κάθε άλλη συζήτηση και σενάριο περιττεύουν.

Διαβάστε ακόμη: