Γονείς σε όλο τον κόσμο λατρεύουν να μοιράζονται φωτογραφίες των παιδιών τους στο Instagram και να ενημερώνουν για την παραμικρή κίνηση τους, παρά τις αμέτρητες προειδοποιήσεις της αστυνομίας, ότι δεν πρέπει να δημοσιεύουν φωτογραφίες και τα προσωπικά στοιχεία των μωρών τους.

Είτε πρόκειται για αυθόρμητες λήψεις από τα γεύματα τους μαζί τους και διάφορα αστεία βίντεο, μέχρι συμβουλές στους γονείς, δεν σταματούν να κάνουν αναρτήσεις. Ωστόσο, ορισμένοι γονείς δεν επιλέγουν μόνο να μοιραστούν το ταξίδι τους ως γονείς, αλλά το πάνε ένα βήμα παραπέρα και δημιουργούν λογαριασμούς στο Instagram μόνο για τα μωρά τους.

Και πολλά από αυτά τα μωρά στην πραγματικότητα κερδίζουν τα προς το ζην από τις αναρτήσεις τους στο Instagram. Μάλιστα, μερικά κερδίζουν περισσότερα σε μια μέρα, από αυτά που πολλοί βγάζουν μέσα σε έναν μήνα.

Με αμέτρητα μωρά με λογαριασμούς στο Instagram πριν καν μπορέσουν να σηκώσουν το κεφάλι τους, πόσο μάλλον να ποζάρουν για μια selfie, παρακάτω ακολουθούν τα πιο επιτυχημένα, τα μωρά influencers που κερδίζουν τα περισσότερα χρήματα.

Νόα Ταβάρες

Γνωστό στο Instagram ως @euamonono, αυτό το αγοράκι βρίσκεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τη γέννησή του, οπότε θα μπορούσαμε να πούμε ότι νιώθει το Instagram σαν το σπίτι του.

 

Ο μικρός Νόα Ταβάρες

Με περισσότερους από ένα εκατομμύριο ακόλουθους, είναι τόσο επιτυχημένος, που το όνομά του τοποθετείται σταθερά στην κορυφή της λίστας με τα δημοφιλή insta-babies. Με ένα φοβερό μέσο όρο 44,7 χιλιάδων likes ανά δημοσίευση και τον τεράστιο αριθμό ακολούθων του, σημαίνει ότι θα μπορούσε να κερδίσει έως και 3.444 λίρες ανά ανάρτηση, καθιστώντας τον κορυφαίο μωρό-εισοδηματία.

Μάρλι Γκραντ


Η Μάρλι έχει ξεσηκώσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τα «χαοτικά» βίντεο στο πλευρό του θείου της.

Η μικρή με το όνομα χρήστη @theyeetbaby λαμβάνει 151 χιλιάδες μέσο όρο likes ανά ανάρτηση. Φανταστείτε μόνο πώς θα ήταν να αρέσουν σε τόσους πολλούς ανθρώπους οι φωτογραφίες σας!

Οι ανάλαφρες δημοσιεύσεις της έχουν αποδειχθεί δημοφιλείς, συγκεντρώνοντας τους 999 χιλιάδες followers και μια εντυπωσιακή δυνατότητα κερδών 3.444 λιρών ανά ανάρτηση.

 

Χάλστον Μπλέικ Φίσερ

Η Χάλστον Μπλέικ
Αυτό το δίχρονο κορίτσι περιγράφεται ως γλυκό και αυθάδες στο βιογραφικό της και μια γρήγορη ματιά στις αναρτήσεις της δείχνει ότι είναι ακριβώς αυτό.

Με μια αξιοζήλευτη γκαρνταρόμπα, η @halston.blake έχει περισσότερους από 613 χιλιάδες οπαδούς, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούσε να κερδίσει έως και 2.191 λίρες ανά ανάρτηση.

Η μικρή, που λατρεύει τα λιπ γκλος και το τραγούδι, έχει μέσο όρο 50,4 χιλιάδες likes ανά ανάρτηση, κάτι που είναι αρκετά εντυπωσιακό.

Ντρου Χέιζελ

Η Ντρου Χέιζελ
Η Ντρου Χέιζελ έχει το πιο αξιολάτρευτο χαμόγελο, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη ότι συγκεντρώνει χιλιάδες likes ανά δημοσίευση.

Με πάνω από μισό εκατομμύριο ακόλουθους στο Instagram, η @drewhazeleast θα μπορούσε να κερδίσει έως και 1.831 λίρες ανά ανάρτηση.

Φλάβια Λουίζ

Η Φλάβια Λουίζ
Αυτό το μικρό κορίτσι, που στο Instagram θα το βρείτε ως @flavinhalouise, έχει 257.413 ακολούθους, πράγμα που σημαίνει ότι η μπορεί να κερδίσει 850 λίρες ανά ανάρτηση.

Ενώ αυτό θα μπορούσε να είναι μισθός ενός μήνα για μερικούς, η χαμογελαστή Φλάβια Λουίζ έχει αρχίσει να κερδίζει πολλά περισσότερα το μήνα, απλά όντας χαριτωμένη.