Συγκλονίζει η οικογενειακή τραγωδία στην Ημαθία, όπου ένας 28χρονος οδηγός παρέσυρε και σκότωσε μια 15χρονη, τραυματίζοντας σοβαρά τη μητέρα και την αδελφή της.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο χωριό Παλαιοχώρα, κοντά στη Βέροια, όπου ο ασυνείδητος οδηγός ΙΧ, κινούμενος με ιλιγγιώδη ταχύτητα, παρέσυρε τη γυναίκα ηλικίας 37 ετών, μαζί με τις κόρες της, 11 και 15 ετών αντίστοιχα, την ώρα που περπατούσαν σε κεντρικό δρόμο.

Η 15χρονη σκοτώθηκε ακαριαία ενώ στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται η 37χρονη μητέρα, ενώ η 11χρονη μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης με την κατάσταση της υγείας της να είναι σταθερή και να εκτιμάται ότι έχει ξεφύγει τον κίνδυνο.

Ο οδηγός εξαφανίστηκε και ακόμα δεν έχει εμφανιστεί. Ταυτοποιήθηκε και σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για έναν άντρα 28 ετών, ωστόσο το Αυτόφωρο έχει ήδη παρέλθει, κάτι που σημαίνει ότι η δικογραφία θα μεταφερθεί στον εισαγγελέα, εκείνος θα ασκήσει δίωξη και θα κινηθεί στη συνέχεια η σχετική διαδικασία.

Τραγική φιγούρα στην υπόθεση ο πατέρας της οικογένειας, ο οποίος κήδευσε τη 15χρονη μόνος του το Σάββατο, καθώς η άλλη του κόρη και η σύζυγός του είναι στο νοσοκομείο.

Ημαθία: Λάτρης της ταχύτητας ο 28χρονος Ρομά που παρέσυρε και σκότωσε τη 15χρονη

Όσο αφορά στον οδηγό του θανατηφόρου τροχαίου, σύμφωνα με το makthes.gr, όλοι στην Παλαιόχωρα Ημαθίας τον γνωρίζουν και έδωσαν πληροφορίες στις Αρχές για αυτόν. Πρόκειται για έναν νεαρό Ρομά που ζει και αυτός στον ίδιο συνοικισμό με τα θύματα.

Ο νεαρός οδηγός αγόρασε και παρέλαβε το αυτοκίνητο, με το οποίο παρέσυρε τη μητέρα και τις δυο κόρες της, πριν από 15 ημέρες. Σύμφωνα με μαρτυρίες είναι λάτρης της ταχύτητας και οι κάτοικοι της Παλαιόχωρας τον είχαν δει πολλές φορές να τρέχει μέσα σε κατοικήσιμη περιοχή.

Το μοιραίο βράδυ, όμως, φαίνεται πως ξέσπασε στο γκάζι παρασύροντας στον θάνατο μια 15χρονη και τραυματίζοντας βαρύτατα την 11χρονη αδελφή της και την 37χρονη μητέρα της. «Μάλωσε άγρια με τη γυναίκα του, έφυγε από το σπίτι και μπήκε στο αυτοκίνητο. Ξέσπασε πατώντας το γκάζι» λέει στο makthes.gr κάτοικος του χωριού.

Μετά το τροχαίο, ο νεαρός οδηγός εξαφανίστηκε και οι Αρχές τον αναζητούν για να τον συλλάβουν. Ωστόσο, πριν από μερικές ώρες άλλαξε την φωτογραφία προφίλ του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε ακόμη: