Η καταγγελία ενός εκ των ασθενών του αποκάλυψε την παράνομη δράση του «μαϊμού» οδοντιάτρου ο οποίος ήταν οδοντοτεχνίτης στην Ηλιούπολη.

Οι καταγγελίες, η μία μετά την άλλη, των θυμάτων άρχισαν να «φωτίζουν» την παράνομη δράση του οδοντοτεχνίτη που παρίστανε τον οδοντίατρο.

Στην κάμερα του Mega μίλησε ο άνθρωπος που «ξεσκέπασε» την παράνομη δράση του ενώ το τι βίωσαν περιέγραψαν κι άλλα θύματά του. «Προσποιούνταν τον οδοντίατρο, ενώ δεν ήταν», δήλωσε στο Live News o Aλέξης Παπαδόπουλος, θύμα του «μαϊμού» οδοντιάτρου.

Η καταγγελία του κ. Παπαδόπουλου ήταν εκείνη που δρομολόγησε τη σύλληψη του 51χρονου. Είχαν προηγηθεί αλλεπάλληλες επισκέψεις σε αυτό το ιατρείο και όπως λέει, «σκηνές που τον έβαλαν σε σκέψεις».

«Ήταν κακότεχνος γενικά σε όλα. Μία σειρά πολλών σφραγισμάτων που κατέρρεαν αμέσως… Με έπεισε ότι ήταν η κακή ποιότητα των δοντιών μου» είπε ο κ. Παπαδόπουλος.

Ηλιούπολη: Πώς τον «παγίδευσαν»

Ο οδοντοτεχνίτης τον είχε διαβεβαιώσει πως όλα θα πάνε καλά, αλλά τα προβλήματα όχι μόνο συνεχίστηκαν αλλά έγιναν και πιο έντονα με το πέρασμα των ημερών.

«Έσπασε το από κάτω δόντι, δημιουργήθηκαν κύστες που είχαν ”φάει” το οστό της γνάθου», περιέγραψε ο κ. Παπαδόπουλος για τον οδοντοτεχνίτη που κατηγορείται πως έκανε σφραγίσματα, καθαρισμούς, θεραπείες ακόμα και εξαγωγές δοντιών, χωρίς να γνωρίζει το παραμικρό.

Ο ασθενής στο σπίτι του άρχισε να σκέφτεται και να συνδυάζει εικόνες από το ιατρείο του, όπως ότι δεν είχε ειδική σήμανση για οδοντίατρο και ότι δεν έγραφε συνταγές.

Έτσι, αποφάσισε να απευθυνθεί στις Αρχές κι η δράση του «μαϊμού» οδοντιάτρου ήρθε στο «φως» ο οποίος δήλωσε στους αστυνομικούς οδοντοτεχνίτης και παραδέχτηκε πως δεν είχε γνώσεις οδοντιάτρου.

Ηλιούπολη: Ξεσπούν τα θύματα του «μαϊμού» οδοντιάτρου, αναζητούν κι άλλα

Μετά τη σύλληψη οι καταγγελίες για τη δράση του αρχίζουν να διαδέχονται η μία την άλλη. Μάλιστα, φέρεται να είπε μεταξύ άλλων στους αστυνομικούς, πως πήρε την απόφαση να ανοίξει το ιατρείο στην Ηλιούπολη για να αυξήσει τα εισοδήματά του.

«Είναι απάτη να λες ότι είσαι κάτι άλλο από αυτό που δεν είσαι και να παίρνεις χρήματα γι’ αυτό» σημείωσε ο κ. Παπαδόπουλος.

«Υπάρχουν κι άλλα θύματα» αναφέρει μια άλλη πελάτισσα που έπεσε θύμα του οδοντοτεχνίτη ενώ η έρευνα συνεχίζεται.

Διαβάστε ακόμη: