Νεκροί εντοπίστηκαν το βράδυ της Τετάρτης, 10 Απριλίου, μία γυναίκα περίπου 60 ετών με τον γιο 36 ετών στο διαμέρισμά τους επί της οδού Θερμοπυλών στην Ηλιούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες στις 10.30 το βράδυ τα στελέχη του Ανθρωποκτονιών βρέθηκαν μπροστά στο μακάβριο θέαμα.

Γείτονες ειδοποίησαν την Αστυνομία από την έντονή δυσοσμία που έβγαινε από ένα διαμέρισμα, συγκεκριμένα από μία μονοκατοικία στην οδό Θερμοπυλών.

Οι άνδρες, με την βοήθεια κλειδαρά άνοιξαν την εξωτερική πόρτα, και βρέθηκαν αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο θέαμα. Συγκεκριμένα, μια γυναίκα περίπου 63 ετών και ο γιος της 36 ετών βρέθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι.

Η γυναίκα έφερε τραύματα στην κροταφική χώρα και καθόταν σε καρέκλα ενώ ο γιος έφερε τραύματα από καραμπίνα στο κεφάλι στο κρεβάτι του.

Ηλιούπολη: Τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛΑΣ

Υπάρχουν υποψίες για δολοφονία αλλά και το ενδεχόμενο ο γιος να σκότωσε την μητέρα και στην συνέχεια να αυτοκτόνησε ο ίδιος.

Όμως το όπλο που βρέθηκε στο σπίτι ήταν αρκετά μακριά από τον γιο και για αυτό το Ανθρωποκτόνων εξετάζει την εμπλοκή τρίτου ατόμου στο έγκλημα.

Σε αυτό το ενδεχόμενο συνηγορεί και το γεγονός ότι η πίσω πόρτα του σπιτιού ήταν ανοιχτή. Το σπίτι μάλιστα ήταν ακατάστατο. Ο πατέρας της οικογένειας δεν βρίσκεται στην ζωή ενώ ήταν εν διαστάσει με την άτυχη γυναίκα.

Οι γείτονες επεσήμαναν πως είχαν να δουν από την προηγουμένη Πέμπτη την μητέρα και το γιο της, ωστόσο απέδωσαν την απουσία τους σε τυχαίο γεγονός.

Διαβάστε ακόμη: