Για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της νεαρής κοπέλας στην Ηλιούπολη μίλησαν οι γονείς της. Από την πλευρά του, ο πατέρας της αρνείται ότι τη βίαζε από την ηλικία των έντεκα ετών και για έξι χρόνια, όπως η ίδια δήλωσε στους αστυνομικούς.

Στην απολογία του χαρακτήρισε αδιανόητο ότι δεν το εξομολογήθηκε σε κανένα τόσα χρόνια, ότι το αναφέρει σε υπόθεση εμπορίας ανθρώπων και χαρακτήρισε σκοτεινό τον ρόλο της μητέρας της, λέγοντας χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1 «Φώναζε, τσίριζε: Παράτα με. Της λέω: Όχι, δεν θα σε παρατήσω γιατί δεν είναι σωστές οι παρέες που κάνεις. Και σιγά σιγά τα πράγματα γίνανε ανεξέλεγκτα, γιατί έμπαινε πάντα η μάνα στη μέση».

Από την άλλη, η μητέρα δήλωσε στον ΑΝΤ1: «Δεν ξέρω αν περνούσε καλά ή όχι. Αν και προσπαθώ να είμαι κοντά της, αυτή πολλές φορές είναι κλειστή και δεν μου έλεγε τι την απασχολεί. Της έλεγα να έρθει σπίτι, ότι όλα θα πάνε καλά και θα ξεπεραστούν τα προβλήματα και οι τσακωμοί με τον πατέρα της, αλλά αυτή δεν το συζητούσε καν να γυρίσει και δεν ήθελε να δει τον πατέρα της».

Αντικείμενο έρευνας παραμένει για τις αρχές η καταγγελία της 19χρονης για την ύπαρξη κυκλώματος σεξουαλικής εκμετάλλευσης γυναικών.

Τι υποστήριξε ο άνδρας που κατηγορείται ότι υποχρέωνε τη νεαρή να εκδίδεται;

Σημειώνεται, όπως αναφέρει ο ΑΝΤ1, πως ο άνδρας που κατηγορείται ότι υποχρέωνε τη νεαρή να εκδίδεται υποστήριξε, σύμφωνα με πληροφορίες, το αντίθετο και επιχείρησε να δικαιολογήσει τη συμπεριφορά του. «Με την κοπέλα είχαμε ερωτικό δεσμό. Εκείνη εκδιδόταν ήδη από το 2016. Εγώ ήθελα να την απομακρύνω από αυτή τη δουλειά. Για αυτό το λόγο την ημέρα της σύλληψης μου, τσακωθήκαμε. Τη χαστούκισα, κι εκείνη για να με εκδικηθεί με κατήγγειλε στην αστυνομία».

Στην κατάθεσή της, όμως, η νεαρή κοπέλα ήταν απόλυτη και παρουσίασε λεπτομέρειες: «Ερχόμουν σε συνουσία με τα άτομα, στα οποία με πήγαινε ο οδηγός, έπαιρνα τα λεφτά τα οποία μου έδιναν, 160 ευρώ την ώρα, και τα έδινα στον 39χρονο μόλις γύριζα πίσω. Μόνο τις πρώτες δύο φορές μου έδωσε 50 ευρώ και τις υπόλοιπες φορές έπαιρνε όλα τα λεφτά, που μου έδιναν οι πελάτες».

https://www.youtube.com/watch?v=VsAAi3OU1pY