Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο παρουσιαστής της νέας εκπομπής «Έλεος», Ηλίας Ψινάκης, αποκαλύπτοντας- μεταξύ άλλων- τον λόγο που δεν προχώρησε στη δημιουργία της δικής του οικογένειας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ηλίας Ψινάκης μίλησε στην κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Χάρη Λεμπιδάκη, το μεσημέρι του Σαββάτου, στον Alpha.

Ο Ηλίας Ψινάκης εξομολογήθηκε πως «στη ζωή μου είχα την τύχη και μπόρεσα λόγω της οικογένειας μου, έτσι δηλαδή άρχισε, να περνάω πάντα καλά. Από μικρός είχα καταλάβει ότι δεν έχουμε χρόνο και το μόνο που με ενδιαφέρει, αυτό τον χρόνο που θα ζήσω, είναι να περνάω καλά. Ό,τι κι αν κάνω. Άμα ήθελα, θα είχα κάνει οικογένεια. Όταν έχεις αποφασίσει να περνάς καλά, αυτό μπορεί να το βεβαιώσει και η Ναταλία, και κάνεις ένα παιδάκι, πρέπει να το κάνεις μικρός. Δεν μπορείς να είσαι παππούς και μπαμπάς μαζί. Δηλαδή αν το κάνω τώρα, είναι ένας ετοιμοθάνατος που θα έχει το παιδί μπαμπά για δύο, πέντε, οχτώ χρόνια. Πόσο να φτάσει ο άνθρωπος».

Ηλίας Ψινάκης: «Παιδί μπορεί να έχω κανένα, από πολύ παλιά»

«Όταν κάνεις ένα παιδί ή πολλά παιδιά και είσαι υπεύθυνος, πρέπει να είσαι από πάνω. Πρέπει να είσαι από πάνω για 18, 20 χρόνια. Βέβαια για όλη σου τη ζωή είσαι αλλά για 18, 20 χρόνια πρέπει να είσαι πρωί, μεσημέρι, βράδυ από πάνω που σημαίνει ότι δεν μπορείς να περνάς καλά. Μετά το παιδάκι μεγαλώνει και φεύγει γιατί έτσι πρέπει να γίνει, δεν μπορεί επειδή το έκανες να το έχεις με λουρί όπως έχω τον σκύλο μου. Δεν θα έκανα οικογένεια γιατί παιδί μπορεί να έχω κανένα, από πολύ παλιά, που τώρα θα είναι γέρος και αυτός».

«Όταν κάναμε του Απαράδεκτους τότε με την Δήμητρα και βάλαμε τον Μπέζο γκέι, τότε τις αδελφές τις κρεμάγανε στο Σύνταγμα. Δεν είναι όπως τώρα που είναι in» συμπλήρωσε, επίσης, ο Ηλίας Ψινάκης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

Διαβάστε ακόμη: