«Θα τον καθάριζα, θα ήταν ο πρώτος μου» λέει βαρυποινίτης αναφερόμενος στον Ηλία Μίχο και την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τα Σεπόλια.

Πιο συγκεκριμένα, με τους «νόμους» της φυλακής αλλά και τη ζωή των κρατούμενων μέσα σ’ αυτές ασχολήθηκε η εκπομπή του Alpha «Αυτοψία». Κρατούμενοι μίλησαν στον Αντώνη Σρόιτερ και αναφέρθηκαν στο πώς βιώνουν τις ημέρες μέσα στη φυλακή και τι κάνουν για να προστατευθούν από άλλους κρατούμενους.

Μάλιστα ένας εξ’ αυτών μίλησε και για τη φρικιαστική υπόθεση στα Σεπόλια, τονίζοντας πως τον συγκλόνισε και πως θα «καθάριζε» τον κατηγορούμενο παιδοβιαστή, Ηλία Μίχο, ακόμα κι αν αυτό του στοίχιζε όλη την ζωή του μέσα στη φυλακή.

Βαρυποινίτης για Ηλία Μίχο: «Θα έδινα τη ζωή μου για αυτό το 12χρονο κορίτσι»

Για τα «δικαστήρια» των φυλακών ο κρατούμενος τόνισε: «Δεν σε μαχαιρώνουν αν μπεις για ληστεία, μόνο αν ρουφιάνευες κάποιον. Αυτός που θα μαχαίρωναν είναι ο βιαστής, ο ρουφιάνος, ο παιδεραστής, αυτός που έχει κάνει ένα πολύ άσχημο έγκλημα. Μερικές φορές το έκαναν επίτηδες για να γίνει αυτό που πρέπει να γίνει. Γιατί κι αυτοί έχουν καρδιά, κι αυτοί έχουν οικογένεια (σ.σ. οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι)».

«Τους έφερναν σε εμάς για να τους τιμωρήσουμε εμείς», εξήγησε στη συνέχεια ο βαρυποινίτης.

«Αυτός ο 53χρονος που έκανε αυτό στο κοριτσάκι που είναι 12 χρονών, θα έδινα τη ζωή μου γι’ αυτό το κορίτσι. Θα έδινα τη ζωή μου γι΄αυτό το κορίτσι το 12χρονο, μ’ αυτόν τον 53χρονο που έκανε αυτό. Θα έδινα τη ζωή μου. Όλη μου τη ζωή στη φυλακή, γι’ αυτό το κοριτσάκι και δεν το ξέρω. Θα τον καθάριζα αυτόν ναι, ο πρώτος μου».

Διαβάστε ακόμη: