Η πρώην κριτής του GNTM, παρουσιάστρια και μοντέλο Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε μια αποκάλυψη στην εκπομπή της, στο «Pop Up», με αφορμή ένα βίντεο του τραγουδιστή Πάνου Κιάμου.

Το μοντέλο αρχικά σχολίασε ότι οι συνεργάτες της την κοροϊδεύουν, μιας και γνώριζαν την πρόταση που έχει δεχθεί. Αρχικά, η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε: «Εγώ δεν σε κοροϊδεύω, μπας και με αφήσεις να το γράψω», με τη Φωτεινή Πετρογιάννη να συμπληρώνει το εξής: «Όχι δεν σε κοροϊδεύουμε! Μήπως πάρεις τα πάνω σου και το κάνεις τελικά και έρθουμε να γελάσουμε».

Τότε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε την αποκάλυψη λέγοντας: «Είναι μία πρόταση από έναν πολύ σοβαρό άνθρωπο. Δεν θα πω το όνομα του γιατί δεν θέλω να τον εκθέσω. Δεν καταλαβαίνω γιατί πιστεύει ότι μπορώ να τραγουδήσω, αλλά είναι εδώ και τρεις μέρες που δεν μπορώ να σταματήσω από τα γέλια».

Ένα φρέσκο πρόσωπο στη φετινή τηλεοπτική σεζόν

Το μοντέλο που έγινε γνωστό στο ευρύ κοινό μέσα από το GNTM, ήταν σε πυρετώδεις ρυθμούς, τον περασμένο Σεπτέμβριο για την προετοιμασία της νέας της εκπομπής, «Pop Up» που βγήκε μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Το μοντέλο και πλέον παρουσιάστρια ετοιμαζόταν για το νέο της επαγγελματικό βήμα, χωρίς να κρύβει τον ενθουσιασμό της.

Μάλιστα, σε μια της ανάρτηση, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε ανεβάσει ένα βίντεο από τα παρασκήνια φωτογράφισης. «Έχω άγχος,πάντα έχω, θα το χαρακτήριζα βέβαια δημιουργικό άγχος. Και η προηγούμενη δουλειά μου σχετικά πρόσφατη είναι στο GNTM ήμουν για δύο σεζόν και η ομάδα καινούρια ήταν, οι περισσότεροι δεν είχαμε κάνει ξανά τηλεόραση, και όμως τα καταφέραμε. Πιστεύω ότι αν θέλεις κάτι πολύ, αν το αγαπάς ειλικρινά και μέσα από την καρδιά σου, τότε θα το πετύχεις», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της.

Αναφορικά με τη νέα της επαγγελματική δουλειά, είχε σχολιάσει πως «σαφώς και είναι μια μεγάλη πρόκληση το επόμενο επαγγελματικό βήμα μου. Μέχρι πριν από δύο χρόνια δεν είχα ξαναβγεί στην τηλεόραση. Τώρα αυτό το μέσο έχει γίνει κομμάτι της ζωής μου, το μεγάλο όνειρο μου. Έχω μάθει να δουλεύω σκληρά από πάρα πολύ μικρή, έχω συνεχώς ιδέες για νέα πράγματα, δεν μου αρέσει να μένω στάσιμη. Κουράζομαι. Με κουράζει πιο πολύ η αδράνεια σε σχέση με τη σκληρή δουλειά».