Η εκπομπή «Pop Up» με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου έριξε αυλαία την περασμένη εβδομάδα με την ίδια να είναι φανερά συγκινημένη, όντας και η πρώτη της προσπάθεια ως κεντρική παρουσιάστρια.

«Έτσι όπως είμαστε εδώ μαζεμένοι, αγαπημένοι, μια ωραία παρέα, κανονική, αληθινή θα ευχαριστήσω και εσάς όπως και όλους τους άλλους που είναι πίσω. Ξέρουν πολύ καλά, πόσο με έχουν στηρίξει και αγαπήσει και πραγματικά το είχα πολλή ανάγκη σε μία χρονιά πολύ δύσκολη, όχι μόνο για εμένα αλλά και για την ανθρωπότητα. Περάσαμε πολύ δύσκολα, υπάρχει κορωνοϊός, δύσκολες καταστάσεις», εξέφρασε η πρώην κριτής του GNTM.

Μάλιστα, σχετική ανάρτηση έκανε και στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram. «Αληθινή αγάπη, αληθινή χαρά, αληθινή ευγνωμοσύνη, αληθινή ομάδα. Σε μια χρονιά δύσκολη για όλους είχα στο πλευρό μου εσάς. Να με κρατάτε από το χέρι, να με μαθαίνετε, να με προσέχετε, να με αγαπάτε. Μου έχετε μοιράσει απλόχερα την αγάπη σας. Και με τη σειρά μου με όποιο τρόπο μπορώ θα ανταποδίδω. Εύχομαι όπως περάσαμε αυτή τη χρονιά να περάσουμε κι άλλες πολλές μαζί. Γέλασα, αγχώθηκα, φοβήθηκα, έμαθα, πάλεψα, αγάπησα, πόνεσα, έκλαψα. Αλλά ήταν δάκρυα ελπίδας, δάκρυα χαράς. Κάθε βράδυ μετρούσα και μετράω τις ευλογίες μου και αυτές είστε εσείς».

«Με σεβασμό, ταπεινότητα, πίστη, υπομονή και επιμονή θα συνεχίσω. Θα συνεχίσω γιατί το οφείλω σε εσάς. Και ειδικά στα μικρά παιδάκια σας που μου στέλνουν γράμματα, μου μιλάνε για την ημέρα τους, για τα ζωάκια τους και για τα όνειρα τους. Θα είμαι δίπλα τους και δίπλα σας και θα αποδείξουμε μαζί ότι η αγάπη έχει τη μεγαλύτερη δύναμη. Τη δύναμη που μου δίνετε εσείς. Σας αποχαιρετώ για το καλοκαίρι. Θα είμαστε μαζί ξανά τον Σεπτέμβριο, αλλιώς. Αλλά θα είμαστε μαζί. Ευχαριστώ ξανά (και ξανά και ξανά) τους συνεργάτες μου έναν προς έναν. Σας αγαπάω πάρα πολύ. Σας ευχαριστώ για όλα», κατέληξε στο διαδικτυακό της μήνυμα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Παραμένει στον Alpha

Και παρότι όλα δείχνουν ότι η μεσημεριανή εκπομπής δεν θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν, η ίδια θα αναλάβει το ανανεωμένο «Style me Up», το οποίο μετακομίζει στον Alpha από το Open. Όπως αναφέρει η «Real News», το ριάλιτι μόδας αναμένεται να κινηθεί σε κοινούς δρόμους με το «Shopping Star». Στόχος είναι το «Style me Up» να έχει εξωτερικά γυρίσματα σε καταστήματα όπου οι διαγωνιζόμενοι να επιλέγουν τα ρούχα με τα οποία θα γίνει η «μεταμόρφωσή» τους.

Όσο για τους κριτές, μία από τις θέσεις αναμένεται να κρατήσει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος συμμετείχε και στην περσινή εκδοχή του ριάλιτι του Open, ενώ από κάστινγκ πέρασαν ο Περικλής Κονδυλάτος, η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη και η Ραμόνα Βλαντή.