Η Ιλάειρα Ζήση έκανε μια εξομολόγηση στον αγαπημένο της, Μαυρίκιο Μαυρικίου.

Λίγους μήνες αφού ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, η Ιλάειρα Ζήση θέλησε να μιλήσει δημόσια για όλα αυτά που τους ενώνουν.

Σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιοποίησε δύο στιγμιότυπα από τον γάμο τους, όπου έγραψε στη λεζάντα για τον σύζυγό της: «Πιστεύετε στα θαύματα? Εγώ πιστεύω. Νιώθω ότι δεν είναι τίποτα τυχαίο σε αυτήν την ζωή και οι άνθρωποι δεν έρχονται κοντά κατά λάθος. Δύο άνθρωποι με διαφορετικές ζωές, προτιμήσεις, ενδιαφέροντα καταλήγουν μαζί. Φτάνει αυτήν η μαγική λέξη να σε ακουμπήσει. Ο έρωτας και μετά μια άλλη επίσης τεράστια και τρομερή λέξη να σε πάρει αγκαλιά και να μην σε αφήσει ποτέ. Αγάπη. Αυτό είναι! Ναι είμαι σίγουρη ότι οι σωστές σχέσεις έτσι αρχίζουν με αγάπη».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Και μετά για να κρατήσουν θέλουν και τον σεβασμό, την ειλικρίνεια, την αποδοχή και πολλές άλλες αρετές. Νιώθω ότι θαύμα είναι που ο θεός μας έφερε στον ίδιο δρόμο και μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα είμαστε μαζί σαν ένα. Ορκισμένοι στην αγάπη μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος. Όμως όπως λέει και ένα πολύ γνωστό τραγούδι .. “Δε χωρίζουν όμως έτσι οι ζωές των ανθρώπων που αγαπήθηκαν με τόσο κόπο”. Εύχομαι και για μια δεύτερη ζωή μαζί σου στον παράδεισο».

Δείτε την ανάρτηση:

 

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Οι πρώτες εικόνες από τον γάμο τους

Διαβάστε ακόμη: