Η απουσία του Πάουλο Ντιμπάλα στοίχισε πολύ. Όχι μόνο στον ίδιο, αλλά και στη Γιουβέντους που στερήθηκε έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή, έναν ηγέτη που θα μπορούσε να δώσει λύσεις σε δύσκολες καταστάσεις. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή σε πλήρη δράση μετά τον τραυματισμό του που τον ανάγκασε να χάσει πολλά παιχνίδια.

Ο Ντιμπάλα όχι μόνο δεν χάνει το κουράγιο του, αλλά τονίζει με ανάρτησή του στο Instagram ότι τα καλύτερα έρχονται γι αυτόν και τη Γιουβέντους!

“Tίποτα δεν θα με είχε κάνει πιο χαρούμενο και ευτυχισμένο από το να βρίσκομαι στην ομάδα και να βοηθάω αγωνιστικά όλους αυτούς τους μήνες που λείπω. Ο πόνος είναι ίδιος ή ίσως και μεγαλύτερος όταν δεν είσαι στο γήπεδο με τους συμπαίκτες σου.

Έχουμε ακόμα δύο μήνες, προκειμένου να τα δώσουμε όλα και να παλέψουμε για ό,τι μας έχει μείνει. Πιο πολύ από ποτέ πρέπει να σταθούμε ο ένας στον άλλον και να δείξουμε ότι είμαστε μαζί στα δύσκολα. Συνεχίζω τις προπονήσεις μου και πλέον είμαι πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή μου στον αγωνιστικό χώρο, μαζί με τους συμπαίκτες μου. Είμαστε η Γιουβέντους”, έγραψε χαρακτηριστικά.

 

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.