Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Ideal Holdings με κεφαλαιοποίηση του ποσού €81.606.665,70 του λογαριασμού «Διαφορά από την έκδοση μετοχών υπέρ το Άρτιο» και ταυτόχρονη αύξηση της ονομαστικής αξίας των μετοχών της Εταιρείας, καθώς και αντίστοιχη τροποποίηση της παρ. 1 του άρθρου 5 του Καταστατικού καλούνται να εγκρίνουν οι μέτοχοι της εταιρείας σε έκτακτη Γενική Συνέλευση.

Η έκτακτη Γενική Συνέλευση  θα πραγματοποιηθεί την 19η Σεπτεμβρίου 2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10.00 π.μ., με υβριδικό τρόπο, ήτοι με φυσική παρουσία των μετόχων στην έδρα της εταιρείας Ελληνικά Χρηματιστήρια-Χρηματιστήριο Αθηνών Ανώνυμη Εταιρεία Συμμετοχών, στην Αθήνα και επί της Λεωφ. Αθηνών 110 και με τη συμμετοχή των μετόχων από απόσταση με  τηλεδιάσκεψη.

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του νόμου απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει εκ νέου σε Επαναληπτική Συνέλευση, χωρίς δημοσίευση νέας πρόσκλησης, με υβριδικό τρόπο ήτοι με φυσική παρουσία των μετόχων στην έδρα της εταιρείας Ελληνικά Χρηματιστήρια-Χρηματιστήριο Αθηνών Ανώνυμη Εταιρεία Συμμετοχών, στην Αθήνα και επί της Λεωφ. Αθηνών 110 και με τη συμμετοχή των μετόχων από απόσταση με τηλεδιάσκεψη, την 25η Σεπτεμβρίου 2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10.00 με τα ως άνω αναφερόμενα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης. Με τον ίδιο τρόπο, δύνανται να παρίστανται στη Γενική Συνέλευση και τα πρόσωπα των παρ. 1 και 2 του άρθρου 127 του Ν.4548/2018.

Διαβάστε ακόμη: