Διαβάστε στην «axianews» όλο το ρεπορτάζ της εβδομάδας για την οικονομία, το χρηματιστήριο, τις τράπεζες, τις επιχειρήσεις και την πολιτική, με πολλές αποκαλύψεις και πλούσιο παρασκήνιο.

5+1 χαρτιά που παίζουν γερή μπάλα στο 5Χ5 της αγοράς
-Συνεχίζονται οι αγορές από θεσμικά χαρτοφυλάκια ενώ μπαίνουν στο παιχνίδι και οι μικροεπενδυτές.


Ο ΒΟΑΚ, το παρασκήνιο, οι εργολάβοι και η «συμφωνία – πακέτο»

– Στο όνομα της ΓΕΚ Τέρνα η παραχώρηση, συμμετέχουν Μυτιληναίος, Άκτωρ Παραχωρήσεις (Χόλτερμαν – Βαρδινογιάννηδες) και Ιντρακάτ – Οι απευθείας συζητήσεις Περιστέρη – Μυτιληναίου (ως εκπροσώπου των Γάλλων της Vinci) για την Αττική Οδό!


UNDERCOVER

Οικονομικός παράγων, εκτός κυβέρνησης, φέρεται να συναίνεσε στον εγκλεισμό σε ψυχιατρείο στενού του συγγενικού προσώπου • Αποκάλυψη: Ποινική δίωξη σε νεαρό και ανερχόμενο (όπως ο ίδιος θεωρεί) επιχειρηματία • Για ποιον διεθνή «επιχειρηματία»-fund manager, που «μπαίνει» δυναμικά στην Ελλάδα, φημολογείται ότι είχε ταξιδέψει χρησιμοποιώντας το διαβατήριο ελληνοαμερικανού πράκτορα της CIA;


ΔΕΗ: Ηγετική δύναμη ενέργειας στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια
-Τι είπε ο Γιώργος Στάσσης στο Λονδίνο – Ενθουσιασμός σε 200 «σκληρούς» αναλυτές από το success story του ομίλου – Η πορεία, τα κέρδη και οι συνέργειες!


Ηχηρά μηνύματα έστειλαν οι τραπεζίτες στη Νέα Υόρκη

-Δεκάδες ραντεβού των Μεγάλου, Ψάλτη, Καραβία και Μυλωνά με τα μεγαλύτερα επενδυτικά σπίτια του εξωτερικού – Οι κρίσιμες ερωτήσεις και το ύψος των μερισμάτων
-Πολλή δουλειά από το ΤΧΣ για την πώληση του πακέτου της Τράπεζας Πειραιώς που κλειδώνει στο 20%


Το «Νέο Μεγάλο Κόλπο» των servicers με ακίνητα και ξενοδοχειακά συγκροτήματα, που αφού «κουρευτούν» γενναία και ρυθμιστούν μακροχρόνια (30-40 χρόνια), σε συνεννόηση με τους παλαιούς ιδιοκτήτες, καταλήγουν «καθαρά» σε τράπεζες και εισηγμένες, που καυχιόνται στο επενδυτικό κοινό!


Άνοιξε το «Παιχνίδι της Διαδοχής» του αρχιεπισκοπικού θρόνου – Αφορμή ο νόμος για τον γάμο των ομοφύλων – Οι 3+1 υποψήφιοι διάδοχοι του Ιερώνυμου – Τα συν και πλην για τους μητροπολίτες Σύρου, Μεσσηνίας, Νέας Ιωνίας και Θεσσαλονίκης!


Το φθηνό ρωσικό φυσικό αέριο, ο επιχειρηματικός όμιλος που αγοράζει στο 50%, και το «κονέ» επί εποχής Αλ. Τσίπρα, όταν στελέχη της κυβέρνησης (και… συγγενικά) είχαν ανοίξει παρτίδες με την Μόσχα!


«Και να την κλείσεις στο μπουκάλι, θα πηδηχτεί με τον φελλό»! Η νεαρά (ας πούμε) σέξι κυρία του ηλικιωμένου πλούσιου, που της έχει «νοικιάσει» δύο «ακίνδυνους» μαϊντανούς για να την συνοδεύουν σε κοσμικές συναθροίσεις!


Και η καυτή πατάτα σκάει στον Ντόναλντ Τραμπ


Άγγελος Γουλανδρής: «Κοσμοναύτης στη Γη»


Μάχη Οπενχάιμερ και Poor things στα Όσκαρ


Οι αφαιρετικές ζωγραφικές ανασυνθέσεις του Θάνου Τσίγκου

Μην χάσετε την «axianews» που κυκλοφορεί το Σάββατο 27 Ιανουαρίου

Διαβάστε ακόμη: