Κουίζ 1) Η «υστερική» της Δεξαμενής και της εξουσίας!

Μου λένε ότι, στην περιοχή της Δεξαμενής, υπάρχει μια «υστερική» της εξουσίας, η οποία κατεβάζει τα σκουπίδια κάθε βράδυ στην πολυκατοικία όπου διαμένει και μονίμως βρίζει κατοίκους και περαστικούς και ουρλιάζει σαν τρελή σε όποιον βρει μπροστά της, όπως επιβεβαιώνουν αυτόπτες μάρτυρες και ένοικοι της πολυκατοικίας!

Η κατάσταση με την περίπτωση της έχει ξεφύγει.

Επιτέλους κάποιος να την μαζέψει!

Κουίζ 2) Η «υστερική» του τζόγου: Φυσάει τον παρά, γουστάρει media, την θέλει κανείς;

Στον χώρο του τζόγου, με την ευρεία έννοια, υπάρχει μια «υστερική», «κακίστρω» που όμως πλούτισε και το παίζει παραγόντισσα!

Βρίζει και μισεί τους πάντες, πνιγμένη μέσα στην κακία των ιδιαιτεροτήτων της!

Και γουστάρει τα media για να βγάζει τα απωθημένα της, έλα όμως που κανένας παράγοντας του εκδοτικού συστήματος δεν την κάνει κέφι!!!

Κουίζ 3) Τα τρία «Δ»: Το σούρτα φέρτα της αρπαχτής και τα 3 μαυρέλια κάθε φορά!

Μια φορά κι έναν καιρό, πριν περίπου 3 χρόνια, σε μεγάλο όμιλο με εσωτερικές αντιπαραθέσεις, ο ένας «Δ» πιάνει τον άλλο «Δ» και του λέει, πόσα θες για να έρθεις μαζί μου; Τρία σου φτάνουν;

Με την πρόταση στο χέρι ο δεύτερος «Δ» πάει στον τρίτο «Δ», στενό φίλο του υποτίθεται , ο οποίος είναι σε σύγκρουση με τον πρώτο «Δ»!

Και του λέει: Ο «Δ» μου δίνει τρία στο χέρι, εσύ πόσα μου δίνεις για να έρθω μαζί σου; Και η δουλειά έκλεισε! Ο δεύτερος «Δ» κέρδισε!

Τα χρόνια πέρασαν και η ιστορία επαναλήφθηκε με άλλους πρωταγωνιστές, μόνο που ο ένας της μιας πλευράς έχει σχέση με τον «Δ» που νίκησε κατά το παρελθόν!

Για να μην πολυλογούμε, νικητής αναδείχθηκε, όπως ήταν αναμενόμενο βάσει της εμπειρίας του παρελθόντος, αυτός που έδωσε στον κομβικό «Δ» τα πιο πολλά!

Τελικά δεν είναι και άσχημη δουλειά ανά 2 χρόνια να κονομάς από 3 μαυρέλια (μπορεί και παραπάνω τη δεύτερη φορά)!