Το ποδόσφαιρο έχει περάσει σε άλλο επίπεδο και οι χορηγοί ανοίγουν την αγορά σε συμφωνίες που ούτε μπορούσαμε να φανταστούμε πριν λίγα χρόνια.

Ο ρόλος του πρωτοπόρου σε αυτό το επίπεδο ανήκει στη Βόλφσμπουργκ, η οποία και ανακοίνωσε μία άνευ προηγουμένου στρατηγική συνεργασία, βάσει της οποίας για πρώτη φορά στα χρονικά του αθλήματος ένας επαγγελματικός σύλλογος θα φέρει στο μπροστινό μέρος της φανέλας του το έμβλημα ενός άλλου επαγγελματικού συλλόγου!

Η ομάδα αυτή είναι η Chattannooga FC, της 3ης κατηγορίας των ΗΠΑ με έδρα την ομώνυμη πόλη του Τενεσί στην οποία δραστηριοποιείται ενεργά η Volskwagen Group, εταιρεία που ελέγχει και τους Λύκους. Στο πλαίσιο, λοιπόν, της συνεργασίας τους που έχει αρχίσει από το 2017, οι δύο σύλλογοι προχώρησαν ένα βήμα μπροστά και η αμερικανική ομάδα παρουσίασε τις δύο εμφανίσεις (η εκτός έδρας και η 3η εμφάνιση) που θα έχουν ως χορηγό το σήμα της Βόλφσμπουργκ.

Ο γερμανικός σύλλογος, από την πλευρά του, θα αναλάβει τη χρηματοδότηση της Ακαδημίας της Chattanooga, καθώς και την επανασύσταση του γυναικείου τμήματος από την επόμενη χρονιά.

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.