Η Βαλένθια στοχεύει στην απόκτηση του Τάσου Μπακασέτα για την ενίσχυση στη μεσοεπιθετική γραμμή και φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο πρότασης προς την Τράμπζονσπορ για δανεισμό με οψιόν αγοράς, σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ισπανία.

Το όνομα του Τάσου Μπακασέτα «παίζει» δυνατά για ομάδες του εξωτερικού σε ένα ακόμη μεταγραφικό «παράθυρο». Αυτή τη φορά, σενάριο από την Ισπανία παρουσιάζει τη Βαλένθια ως ενδιαφερόμενη για τον αρχηγό της εθνικής ομάδας και ηγέτη του τουρκικού συλλόγου. Οι «νυχτερίδες» υπολογίζουν τον «Μπάκα» ως «σχέδιο Β» για την ενίσχυση στον άξονα, καθώς η περίπτωση του Φλόριαν Γκρίλιτς που αγωνίζεται στον Άγιαξ και είναι ο βασικός στόχος, συναντά «εμπόδιο» την ολλανδική ομάδα, όπως προκύπτει από ρεπορτάζ της ιστοσελίδας “relevo”.

Ύστερα από εκείνη την εξέλιξη, ο 29άχρονος μεσοεπιθετικός έχει περάσει σε πρώτο πλάνο και η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτησή του, καταθέτοντας πιθανότατα πρόταση στην Τράμπζονσπορ για δανεισμό έως το τέλος της τρέχουσας σεζόν και οψιόν αγοράς, το ερχόμενο καλοκαίρι.

Προς το παρόν, δεν έχει ληφθεί ξεκάθαρη απόφαση από τους ιθύνοντες της Βαλένθια, αλλά ο «διψήφιος» Μπακασέτας την εφετινή σεζόν σε τέρματα (12) και ασίστ (11) φαίνεται πως απασχολεί τον ιστορικό ισπανικό σύλλογο.

Διαβάστε ακόμη: