Η Τσέλσι του Τόμας Τούνχελ υποχρεώθηκε σε ισοπαλία (1-1) από τη Σαουθάμπτον για την

25η αγωνιστική της Premier League.

Η Τσέλσι ξεκίνησε καλύτερα στην αναμέτρηση, άρχισε να παίρνει μέτρα στο γήπεδο και να πιέζει τη Σαουθάμπτον στα καρέ της. Η πρώτη καλή φάση για τους «μπλε» ήρθε από τον Μάρκος Αλόνσο. Οι ποδοσφαιριστές του Τούχελ αναπτύχθηκαν πάρα πολύ καλά, με τον Τζέιμς να βγάζει σέντρα στον Αλόνσο και ο Ισπανός από αρκετά πλεονεκτική θέση με σουτ έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι.

Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, η Σαουθάμπτον άνοιξε το σκορ στο 33’. Ο Ρέντμοντ έβγαλε μία φοβερή κάθετη πάσα στον Μιναμίνο, με τον Ιάπωνα να «αδειάζει» τον Μεντί και τον Αθπιλικουέτα και να πλασάρει άψογα, γράφοντας το 1-0.

Η Τσέλσι έκανε παρόμοιο ξεκίνημα και στο δεύτερο ημίχρονο. Οι συνέχισαν την πίεση και εν τέλει δικαιώθηκαν. Ο Μάουντ κέρδισε πέναλτι από τον Ντάνι Ινγκς, με τον ίδιο να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ευστοχεί, ισοφαρίζοντας για τους «μπλε» στο 54’.

Η Σαουθάμπτον ωστόσο είχε τη μεγάλη ευκαιρία να πάρει το «τρίποντο», όταν ο Βέστεργκαρντ βρέθηκε ανενόχλητος μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων και με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: ΜακΚάρθι, Βέστεργκαρντ, Μπέρτραντ, Σαλισού, Μπεντνάρεκ, Ντζενεπό, Γουόρντ Πράουζ, Ινγκς (85’ Άνταμς), Ρέντμοντ (90+4’ Ελουντουλού), Μιναμίνο (76’ Τέλα)

ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί, Αλόνσο, Αθπιλικουέτα, Ρίντιγκερ, Ζουμά. Τζέιμς, Κόβατσιτς (76’ Ζορζίνιο), Καντέ, Μάουντ, Βέρνερ, Έιμπραχαμ (46’ Χάντσον Οντόι, 76’ Ζιγές)