Η τηλεοπτική «Βιολέτα» από τις «Άγριες Μέλισσες», την οποία υποδύεται η Θεοφανία Παπαθωμά, μίλησε για το μέλλον της στην πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, λίγες εβδομάδες μετά το συγκλονιστικό φινάλε του δεύτερο κύκλου.

Στο τελευταίο επεισόδιο «Άγριες Μέλισσες» η Θεοφανία Παπαθωμά συγκλόνισε με τη σκηνή του αποχαιρετισμού του τηλεοπτικού Μιλτιάδη, υποδυόμενη τη «Βιολέτα». Σε μία από τις πιο επιτυχημένες στιγμές της επαγγελματικής της πορείας, η διάσημη ηθοποιός μίλησε στον «Τηλεθεατή» για το μέλλον της στη σειρά αναφερόμενη στο αν συνεχίζει ή αν αποχωρεί η Θεοφανία Παπαθωμά από την εξαιρετικά πετυχημένη τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1.

Θεοφανία Παπαθωμά

Για την ερμηνεία της στο φινάλε του β’ κύκλου

Για την ερμηνεία σας στο φινάλε του β’ κύκλου στις «Άγριες Μέλισσες» που πήρε αμέσως διθυραμβικά σχόλια από τους χρήστες των social media, γνωρίζοντας πόσο σκληρά μπορεί να είναι, σε πολλές περιπτώσεις, κρυμμένα πίσω από την ανωνυμία και το πώς αισθάνθηκε είπε το εξής:

«Η διθυραμβική κριτική είναι πάντοτε αποδεκτή. Ήταν μία πολύ ωραία, όσο και δύσκολη σκηνή. Ήταν εκτελεσμένη άψογα από όλους. Οι άνθρωποι που την παρακολούθησαν από κοντά, είπαν ότι ήταν σαν να παρακολουθούσαν θέατρο. Μας το λένε συχνά γι’ αυτή τη σειρά. Όλοι οι ηθοποιοί που συμμετείχαν, δημιούργησαν μία ατμόσφαιρα μαγείας. Ήταν πραγματικά, ακόμα και για εμάς που υποδυόμασταν, σαν να το ζούσαμε πραγματικά».

Για τη «Βιολέτα» στον γ’ κύκλο

Για τον ρόλο της «Βιολέτας» ο οποίος αναφέρεται και στο βιβλίο της Μελίνας Τσαμπάνη καθώς κρατάει χρόνια και συνεχίζεται στον γ’ κύκλο, η Θεοφανία Παπαθωμά φανέρωσε πως:

«Τα σενάρια γράφονται τώρα. Οι σεναριογράφοι μας είναι ικανοί και ευφάνταστοι. Ο κάθε ήρωας, άλλωστε, οδηγεί την ιστορία του από μόνος του. Οπότε, ό,τι ξέρετε εσείς για τη Βιολέτα, ξέρω κι εγώ. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι, μετά από πολύ μεγάλες δυσκολίες, βγαίνουν αναγεννημένοι και πολλές φορές εντελώς διαφορετικοί. Διότι οι δυσκολίες στη ζωή είναι για να εξελισσόμαστε και έτσι πρέπει να τις βλέπουμε».