Η Τάμτα φωτογραφήθηκε για το Instagram με ένα κωνικό σουτιέν, το οποίο θύμιζε αυτό που είχε φορέσει η Μαντόνα στα ‘90s.

Η Τάμτα σίγουρα αποτελεί μια από τις παρουσίες της ελληνικής showbiz με εκκεντρικό στιλ. Η ίδια επιλέγει πάντα κομμάτια που ανταποκρίνονται στη δική της προσωπικότητα και το μοναδικό της γούστο. Δεν κοιτά τάσεις, δεν προσπαθεί να αντιγράψει looks, απλώς «ακούει» την αισθητική της.

«Η μόδα για μένα είναι τρόπος έκφρασης, μια διασκέδαση και αναπόσπαστο κομμάτι της μουσικής. Δεν μένω μόνο στα trends και στην τάση της εποχής. Ένα trend που το φορά όλος ο κόσμος, για μένα χάνει την ουσία του πια. Το στιλ, πάντως, δεν έχει να κάνει με τα χρήματα» έχει δηλώσει σε συνέντευξη της η τραγουδίστρια στο Down Town της Κύπρου.

Αν σκεφτεί κανείς ποια γυναίκα από τη διεθνή showbiz ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία, η Μαντόνα είναι σίγουρα μια από αυτές και φαίνεται ότι η Τάμτα εμπνέεται στιλιστικά από τη βασίλισσα της pop.

Πρόσφατα, η Τάμτα δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες της, όπου τη βλέπουμε να ποζάρει με ένα κωνικό σουτιέν, το οποίο θυμίζει αυτό που είχε φορέσει φορέσει η Μαντόνα στην περιοδεία της «Blonde Ambition» με την υπογραφή του Jean Paul Gaultier.

Βέβαια, η Τάμτα το έκανε «δικό της» συνδυάζοντάς το με baggy jeans, ψηλόμεσο μποξεράκι και sneakers, κάνοντας ένα full ‘90s look αλά «Ασυμβίβαστη Γενιά», ενώ είχε κάνει τα μαλλιά της κοτσιδάκια.

Δείτε την Τάμτα με το κωνικό σουτιέν αλά Μαντόνα:

 

 

Διαβάστε ακόμη: